Egy igen egyszerű kérdésre ötödik napja nem ad választ a rendőrség. A szervezetet - vezetője, Papp Károly főkapitány - az ORFK sajtószolgálatán keresztül kérdeztük meg: indul-e eljárás Orbán Viktor ellen, aki maga tett közzé egy videofelvételt saját közlekedési szabálysértéséről. A rendőrségen teljes a pánik lapunk kérdése miatt, mert egyetlen jogszerű válasz létezik: a bírság. Ezt azonban nem merik meglépni. Azonban névvel a nemleges választ sem meri felvállalni senki. Orbán Viktor miniszterelnök az elmúlt hét elején tette közzé közösségi profilján azt a videofelvételt, melyen vitathatatlanul látszik, hogy a Terrorelhárítási Központ autójában utazva nem használja a biztonsági övet. (Ahogyan testőre sem.) Ez a szabálysértés - feltehetően - védett személy esetében fokozottan veszélyes lehet, túl azon, hogy megsérti a KRESZ-t. (A TEK eszerint nem is ügyel különösebben a kormányfő biztonságára.)A rendőrség eddigi gyakorlata az volt, hogy a különböző fotókon, videókon rögzített "olvasó...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Mit pánikolnak? Kérdezzék meg a NAGY főnököt, meg szabad-e bírságolni?
scandináv
Viktor megy a sofőrjével vidéki útra. Egy falunál elütnek egy malacot. Mondja Viktor a sofőrnek hogy menjen be a kocsmába, mondja el hogy sajnos mi történt. Bemegy a sofőr, de ki nem jön. Viktor utánamegy, kérdezi hogy mit csinál olyan sokáig. Mondja a sofőr:
- Én kérem csak azt tettem amit mondott, mondtam hogy én vagyok Orbán Viktor sofőrje és elütöttem a disznót.
Kádgyár
"a Terrorelhárítási Központ autójában utazva nem használja a biztonsági övet."

Csak kérdem, a taxisofőrnek kötelező-e a biztonsági öv?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.