Netes kommentben tömegek ribancozzák, és sajnálkoznak, hogy nem gázolták halálra. A villamosvezetőért tüntetés szerveződik.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kopeba
Nem kellene külön kihangsúlyozni hogy terhes. Miért , ha terhes akkor mindent megtehet. Elnézést kellett volna kérnie a villamosvezetőtől mert figyelmetlen volt nem beinteni neki. Igenis megérdemelte a jó nagy pofont.
nola
na ez azért abszurd... hibázott a nő, hibázott a vezető is, akit viszont nem kellett volna kirúgni. de így gyűlölni valakit ismeretlenül és azt mondani, hogy inkább ütötték volna el... emberek, gondolkodjunk már... legalább a babára lennének tekintettel, milyen állat tud olyat írni, hogy inkább ütötték volna el. hülye volt, hibázott, nem is az volt a legnagyobb hiba, hogy szabálytalanul közlekedett, hanem ahogy utána viselkedett. nyilván a vezető sem pofozta volna fel, ha röhögés meg mutogatás helyett elnézést kér.
sajnálom nagyon a villamosvezetőt, a kislányát is, de ha egy ilyen ügy miatt képesek kimenni emberek tüntetni, miközben annak a kormánynak, amelyik nem egy, hanem több százezer ember életét tette tönkre, annak minden cselekedetét otthonról nézik a fotelből, akkor végleg csalódom ebben az országban...
lbs
Először is a meggondolatlan közlekedésével egy csomó embert sérülésveszélyes helyzetbe hozott!

Másodszor, még provokálta is a szerencsétlen villamosvezetőt!

Néhány napja leírtam - igaz nagyvasúti villamosmozdony vezetőfülkéjéből milyen érzés látni, nemzetközi gyorsvonat továbbítása közben egy ehhez nagyon hasonló esetet és azt, hogy az emberben a szerencsés végkifejlet után milyen érzések munkálnak!

Ráadásul a "terhes nő" utána még azt hazudta, hogy nem is vészfékezett a villamosvezető!
Ezt minek alapján állította? A Combino rendkívül halk, hang után pláne egy laikus(!) szerintem képtelen eldönteni a villamoson kívülről, a fékezés milyenségét! Hogy merészel ilyeneket állítani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.