Széles körű egyeztetés eredményeként változtak az emelt összegű családi pótlékra jogosító feltételek - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) egészségügyért felelős államtitkársága vasárnap az MTI-vel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Erre csak annyit mondanék. A barátnőm gyereke liszt és tejérzékeny. Egy vagyonba kerül a havi étkezése. Az iskolában nem főznek külön az ilyen gyerekeknek , csak akkor ha a szülő beviszi az alapanyagokat. Mondanom sem kell hogy semmi plusz pénzt nem kapnak. Pedig az anyuka közmunkás, az apuka minimál bért kap. És még a családi adókedvezményt sem tudják kihasználni a két gyerek után mert nem keresnek annyit.
Kutyafüle
@miazavalami: Ezért követelte a DK, hogy a kormány állítsa vissza a beteg gyerekek után járó emelt szintű családi pótlékot.
De az járjon meg az asztmás, cukorbeteg stb gyerekeknek is!
Milyen alapanyagot kell bevinni az iskolai konyhára?
miazavalami
@Kutyafüle: Például lisztet tejet (kókusztej jó drága) , túrót ... Minden pénteken megkapja a következő heti étlapot és hétfőn viszi a hozzávalókat. És ő még szerencsés is mert van olyan konyha ahová be kellett hordani a gyereknek a kész ételt. Ahova oviba járt oda vitte minden reggel.
kedwes
Nos, ezt hívják állami eutanáziának! Ami állítólag, büntetendő!
Kutyafüle
@miazavalami: szégyen -gyalázat, hogy a konyha külön alapanyagot kér, hiszen van nekik élelmiszer raktáruk, válogassanak abból!
Nálunk a konyha biztosított diétás ,lisztérzékeny, cukorbeteg kaját. Hozzáállás kérdése.
miazavalami
@Kutyafüle: Itt állítólag nem fér bele a keretbe. Mert meg van szabva mennyiből kell kihozni egy gyerek étkezését. :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.