Hogy mi lesz velem? Fogalmam sincs. Ez egy tipikus reakció a fideszes képviselők részéről, mivel többségük máig nem tudja, hogy akár képviselőként, akár polgármesterként vagy bármilyen más poszton számít-e rájuk a párt 2014-től. Országosan ismert politikusok szorulhatnak ki nem csak a mostani felére zsugorodó parlamentből, de a politikából is. A többség húzza az időt és várja, hogy Orbán Viktor eldöntse. Más már a civil életet tervezi, mert a kegyelemkenyérből nem kér.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
@coyote3: Ne hidd ! Ahogyan a járási hivatalokat megtömték pártkatonákkal, az utolsó fidesznyiknek is lesz állása 2014 után is. Nem hiányzik nekik, hogy valamelyik, sokat tudó pártnyalóka - állásvesztési bánatában - Ángyán - vagy Hadházy Ákos szindrómába essen és kidobolja a belső aljasságokat !

Ezeknek -amíg a nyakunkon ülnek - lesz állásuk, ha még se lenne, akkor létrehoznak majd Ceruzafaragó és Radír Tisztogató Zrt-t, vagy Időjárás Ellenőrző Megfigyelő Központot !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@SLAakku: Kifelé mindenesetre nem látszik, tartják magukat.
A Tündik bündije
Hajjaj... még a végén el kell majd menni DOLGOZNI!
mátmar
Azért teszik rá mindenre a kezüket, hogy azokat a seggnyalókat akiket nem tudnak bevenni a parlamenti maffiába jó zsíros állásokkal lássák el, hogy tovább tudják a nyelvüket használni.
valakiaki
Féljetek csak elvtársak és jelentgessétek fel egymást!
coni
Nem hiszem hogy a civil, üzleti élet örülne egy olyan pártkatonának aki 4 éven keresztül birka módjára, parancsra nyomogatta gombot és lelkiismeretlenül megszavazott mindent amit gazdája parancsolt. Ezért csak felduzzasztott járásokon látják őket szívesen.
kukac50
Van mitől félni Nekik,nem az emberek érdekét képviselték,hanem Orbán Népnyúz6ását támogatták,ilyen képviselők menjenek legelni, mást nem érdemelnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.