Másfél évig az Orbán-kormány a jómódúaknak, a vállalkozókon belül pedig az inkább magyar hátterű kkv-knak kedveskedett. A multik dominálta szektoroktól pedig tíz- és százmilliárdokat vett el. 2012 elejétől már mindenki kapott a nyakába adóemelést. A rezsicsökkentés és a nyugdíjemelés az ellensúly.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
A legszegényebbektől és a minimálbéresektől vette el a legtöbbet,a gazdagoknak meg sokat keresőknek többszörösét oda adta. Orbán szerint így igazságos.
Nauta
Az itt hazudozó soknickes banánzabálonak szintén kedveskedik orban! Kap is érte szülinapjára "személyesen szervírozott" ajándékot"
mátmar
Az már évek óta látszik, hogy a gazdagoknak ad. A szegényektől elvesz.
kukac50
A legszegényebbektől és a minimálbéresektől vette el a legtöbbet,a gazdagoknak meg sokat keresőknek többszörösét oda adta. Orbán szerint így igazságos.
coni
Viszonylag egyszerű a matematikai képlet. 300 E ember kivételével mindenkitől elvett. Ebből van aki már rádöbbent a rideg valóságra, van aki csak jövő tavaszik jön rá. De elkerülhetetlen, hogy az emberek ne vegyenek tudomást arról, hogy sokkal rosszabbul élnek tömegével, egyre többen pedig már nyomorognak.
qxy
Valakitől el kell venni . A gazdagoktól nem lehet mert ott olyan ügyvédi háttér van és pénzügyi szaktanácsadás hogy azok csak kaphatnak.
Éljen a Magyar törvény! meg aki hozta az is éljen! ( még egy napig! )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.