Elbukott állami kitüntetés, kínos születésnapi szónoklat, és hosszú kórházi évek. Sorozatunk utolsó részében Horn Gyula élete utolsó hat évének mozzanatait elevenítjük fel. Gyurcsány Ferenc kormányfőként terjeszti fel a legmagasabb állami kitüntetésre, a Magyar Köztársasági Érdemrend nagykeresztje polgári tagozatára. Horn ezt kapná 75. születésnapjára. 2007-et írunk ekkor. Csakhogy egy évvel korábban nyilatkozik a Die Welt című német lapnak is, 56-os szerepéről pedig azt mondja: a bűnözők ellen védte a rendet. Sólyom László államfő erre hivatkozva végül nem tünteti ki.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
@Holdmaci: A pápának biztos az, de mégis golyóálló autóban üdvözli a híveket. Tudod mindíg akad egy önbíráskodó (vallási-politikai fanatikus, bérgyilkos, terrorista, )
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pacsni
@Horizont: nemjòl mirtad! "tegyèk majd ki" tegyèk el labalol kellett volna irnod.
pacsni
@csa-csa: igazad van, csak minket, de nemtudom meddig.
pacsni
@Horizont: akkor vilàgositsatok fel engem, mert èn nem nagyon ismertem ezt a miniszterurat. Csak anyàmtòl hallottam, hogy milyen rendes embervolt, de nemtudom, hogy igaz-e. De èn ugy tudtam, hogy azèrt volt ilyen vaskarikàba a feje, mert balesetett szenvedett, igaz -e? vagy elakrtàk tenni làbalol?
pacsni
@Pálinkafőző Rézüst: ès minekik ebbol a haszna a "BORS-nak" csak hogy megnovelje az eladàsi pèldànyokat?
Nauta
@Holdmaci: "Akinek tiszta a lelkiismerete annak nem kell" páncélautóban járnia!! No,csak a mihez tartás végett!!
silber13
@pacsni: Azért a golyóálló üveg esetében vedd figyelembe, hogy a Bors és Orbán igazmondása megegyezik! :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.