Horn Gyula azon kevés magyar politikus egyike volt, aki képes volt világpolitikai tényezővé válni - mondta Szanyi Tibor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Ot is elobb ismerik el kulfoldon az erdemei szerint, mint itthon,... Hja, senki sem lehet profeta a sajat hazajaban,...:o((
világlátó
Horn Gyulával végleg lezárult egy egyszerű, még talán ösztönös, még nem agyonmanipulált politikai módszer és eszköztár. Helyébe lépett egy tudatosan szerkesztett, magas szinten " rendszerszervezett " , kibernetikus politikacsináló módszertan. Ezt a " műhelyt " már csak azok a gazdasági, pénzügyi hatalomban tobzódó hazai szürkemarha bikák befolyásolhatják, akik pénzt is adnak ennek a rendszerszervező műhelynek. Ez a műhely, persze előbb utóbb majd nekik is megmondja hogy most éppen mit kell tenni. Az út egyenes, már csak idő kell nekik. A hazai politikai pártok meg csak kössék le a figyelmet, osszák meg a még megoszthatókat, adjanak még több gumicsontot .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.