Orbán Viktor miniszterelnök is részt vesz Horn Gyula néhai kormányfő temetésén - közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke kedden az MTI-vel.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
@lantos: Abban neked van helyed! Nem normális az,aki egy aljas terrorgesztust favorizál!!A fideSS egy ócska,avitt bagázs a vezérével együtt,mert a saját tányérjába sz@rik azzal,hogy felbolygatják,félelemmel itatják ár egy gyászoló család kegyeletét!!
Nauta
@Kádgyár: Akik egy elvet vallanak, és ki is tartanak mellette,azok gerincesek! Aki mást tesz,mint amit "hirdet",na az való a gyogyóba! A vezired tudja ezt a legjobban Rutinos ápolt!!
entero
@Nauta: Látod, én is kitartok az elveim mellett, mégsem tudsz hozzám szólni soha csak alpári módon. Persze a te elveid szerint egy volt pufajkás tartson ki amellett, ami volt, nem igaz?
Kutyafüle
Szerintem meg ez a legkevesebb, amit megtehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.