Csak nem képes abbahagyni a munkát a Kossuth téri törvényautomata - a Tisztelt Ház szerdán újabb kétnapos ülésezésbe kezd, ezúttal - Kövér László reményei szerint - renitens-mentesen, hisz a jobbikos riadalomkeltőket kizárták az ódon falak közül. Feszülten várjuk a parlamenti tekintélyen esett csorbát óvodás sértődéssel megoldó házelnök újabb remek tréfáit.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sport50
na itt már nagy a baj,ha csak így tudják a tekintélyüket megvédeni!!!azt ki kell érdemelni!!!tehát nekik semmi nincs!majd előírják törvényben??attól még nem lesz!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Azt hiszik magukról, hogy szent és sérthetetlenek.
marlin
Ja, én is olvastam, hogy
propeller.hu/itthon/2729353-fenyegeto-levelet-kaptak-fideszesek-part
meg, hogy valamelyik(!) hivatásos feljelentő feljelentett!!
mátmar
Utálom a Jobbikot! De azon a választáson lettek beválasztva a parlamentbe amiben Nagy Vezérünk 2/3.-ot szerzett. Ha a Vezér törvényes, akkor a Jobbik is az. Ha azokat kitiltják akkor majd következhetnek a többiek..A Házmester és Nagy Vezérünk szépen építgeti a diktatúrát.
kata53
No és aztán mit csinálnak velem? Meg vannak számolva a napjaim,ami még van azt már akárhol leülöm!
kukac50
Nem ijesztgetni akarjuk Őket,hanem felhívni a figyelmüket,hogy törvényellenesen dolgoznak, ami egy demokratikus országban nem megengedhető!
Nauta
Bekaphatják!! Ijedtség nélkül is!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.