A debreceni közgyűlésen is tiltakozott a földtörvény elfogadása ellen a Jobbik. Hazaáruló, Fidesz, Zsidesz felirattal függesztettek ki molinót a karzaton - írja a Dehir.hu.

A városi közgyűlés kezdetekor függesztették ki a molinót hárman, köztük Sándor Lajos, az Új Magyar Gárda megyei főkapitánya. A Jobbik frakció jelen lévő két tagja, Ágoston Tibor és Kőszeghy Csanád Ábel szóban nem tett utalást a közgyűlés előtt a tiltakozás okáról, de feltételezhető, hogy a földtörvény kapcsán a parlamentben tartott tiltakozást folytatták így.

Így zsidózott a Jobbik Debrecenben - fotó

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lbs
Milyen balhé?
Az említettek szégyenlik a származásukat?
Érdekes hogy pl. a svábok meg nem!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nehogymá
@lbs: nem borsodban lakom hanem a szerb határ közelében.a traumás rész stimmel,még az anyja temetéséröl is eljött,mert mindig személyesen mérte be mennyit csináltam,csak igy tudta lenyulni a 2o 3o% átegy tetü volt,még se mondom az ,hogy a svábok ilyenek.a kivétel nem erösiti a szabályt
lbs
@nehogymá: Te is az egyéni tapasztalataid alapján beszélsz, meg én is.
Ennyi.
lajospapa
@nehogymá: Kijavítanálak Nem mocskos c... és aljas zs... vannak, mert akkor m... ok is vannak. Sajnos, az említett jelzőkkel illethető emberek vannak, akik mindig közel férkőznek a tűzhöz, mindig lopnak, csalnak, hatalmaskodnak. Ez miatt az egész közösségükkel szemben alakul ki előítélet. Lehet ez jogos? A saját közösségük tehet ellene elsősorban, hogy ne legyen így azzal ha nem engedi a devianciát. Másrészt Te lopnál-e, ha éheznél, tényleg megbocsátanál-e a csendőrnek aki fellökte anyádat az auswitzi vagonba? Ilyen az EMBER.
nehogymá
soha senkit nem bántottam a nemzetisége faja vallása alapján.ez lbs nek szólt aki annyira jobbos ,hogy aki töle jobbra áll az leesik.(ezt lényegileg loptam)a hozzászólásaimat ,ha megnézel néhányat,az mutatja a hozzáállásom.sokszor még balról is kapok.félreértettél.
lajospapa
@nehogymá: Bocs, nem akartalak megbántani sem félreérteni, talán nem is Neked szólt a beírásom. Azoknak akik bőszen zsidóznak, cigányoznak aztán fölháborodnak, ha a délvidéken vagy Székelyföldön levernek egy magyar feliratot. Nekem MINDKETTŐ FELHÁBORÍTÓ.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.