A Fidesz nem hagyja, hogy megszorításokra kényszerítsék az országot, ezért olyan pénzügyi intézkedéseket hozott, amelyek nem érintik a lakosság mindennapi megélhetését - közölte a kormánypárt sajtóirodája pénteken az MTI-vel arra reagálva, hogy az MSZP-s Józsa István szerint nonszensz a kamatjövedelmek járulékkötelessé tétele. A Fidesz sajtóirodája közleményében azt írta, az Országgyűlés által elfogadott pénzügyi intézkedésekre azért volt szükség, hogy Magyarország végérvényesen megszabaduljon a szocialisták hibájából az ország ellen kilenc éve folytatott túlzottdeficit-eljárás alól. A kormánypárt szerint az Európai Unió és a baloldal olyan gazdaságpolitikát vár el, amely a bankok és a multik helyett a magyar emberekre hárítaná a költségeket, ezért a bankadó és a rezsicsökkentés eltörlését várják el. Hozzátették azt is, hogy Bajnai Gordon a kormányzása idején, 2009-ben “szó nélkül végrehajtotta” a megszorításokat, csökkentette a fizetéseket és a nyugdíjakat.

Forrás: mon.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Ahhoz már nagyon idióta birkának kell lenni hogy valaki még mindig elhiszi hogy nincsenek megszorítások.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Törölt felhasználó
Forognak a sírjaikban ezeknek a fidesz politikusoknak a közgáz tanárjaik, aki még él pedig szívrohamban most halt meg..:)
taglo
@entero: Valóban ,nem vagyok ,,csóró ,,-de ezt a bevásárlást ,egy idős házaspárnak végeztem,és amikor már kb-15-ezret kiszámoltak ,akkor a néni megkérdezte az ,,öreget ,,-hogy papa nálad mennyi van, erre én azt ,,hazudtam "hogy tessék hagyni ez pont elég !ENNYI !!
bakegya
@entero: nem kérdezel te senkit,itt te még eddig csak baxtattad az embertársaid mentális különbejáratát is ,de még az őseit is idepingáltad a saját dilettáns agybevonatoddal,a helyett hogy az olvasottakon meditálnál el és valami érdemlegeset tennél közzé.
Ügyeletes időkitöltő időm rémálma mikor a sámlit lököd ki az itt már igazán ritka türelmű kommunikációra méltán alkalmas egyedek alól is...
entero
@bakegya: Ezt jól összeszedted...:-))
coni
Az emberek alig várják, hogy Bajnai újból megszorítson. Mert a Fidesz nemmegszorítása nagyon sokba került 5 millió embernek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.