Több mint hatszáz törvényt fogadott el három év alatt a parlament, ezek azonban semmilyen veszélyt nem jelentenek a demokráciára - közölte Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Igaza van Miniszterelnök helyettes úr!
Főleg a kettős beszédet,az örökös nyöszörgést,a vádaskodást és a mérhetetlen arroganciát.
A többi tagállamot meg a hideglelés veri ki ha meg hallják ,hogy Magyar
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Navracsicska, a kevesebb több lett volna! Igaz, akkor nem alázzátok meg az embereket, nem hoztok 600 olyan törvényt, ami csak nektek jó, és nem lehet/kell átnevezni az országot Mutyiországnak. Európa meghallja, Magyarország, csak köpni, vagy röhögni tud. Esetleg mindkettőt egyszerre.
manocska1
miért? erre kaptak felhatalmazást, a mennyiség növekedése itt a minőség csökkenésével áll arányba sajnos ,jobb lett volna kevesebb törvényt hozni de átláthatóbbá és élhetőbbé tenni ezt az országot,nem csak a felső tízezer számára,bár mennyire kommunikálják,hogy jobb lett a kis ember /a zemberek/ számára nem lett jobb ,sajnos!!!???
Nakimaga
A repce és napraforgó termelésünket is "hajlandóak" vagyunk a cukorrépa , kenyérgabona és kukorica után feladni az EU javára ,a vágóhídjaink sertés , baromfi és marha tenyésztő telepeink felszámolása is tudjuk,hogy a " mi érdekünkben " történtek,ha ezek azok,akkor nem kell se a Fidesz,se az EU !
hallgatag
De szeretném itt olvasni a veszprémiek hozzászólásait, az lenne csak 18-as karika !!!
mátmar
Mi hoztuk be azt, hogy ne annak higgyenek amit mondok..., A pávatáncot. Azt, hogy odaszarunk az asztalra ahol eszünk.
Nauta
@SwordFish: A Gyurcsány aljas "leamortizálásával"is elégedett vagy??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.