Demszky Gábor üdvözli, hogy felvetését megfogadva a BKV vezérigazgatója azonnali hatállyal felmondta a cég által bérelt, személyi használatú Audi A6-os luxus gépkocsijának a bérletét.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
ha demszky örül, örül a nép is!

újabban nagyon átment érzelgősbe, nincs sehol egy két méter vízelvezető árok, amit át lehetne adni?
Zwei
mert kocsis út vette a fővetésünket:

nem tudnak neki összehozni egy "munkabuszt"?!:-) ... melyre fölfestenék: BKVEZÉR:-) ... és ki kellene rakni rá még a sárga "sugárveszély" táblákat is! ... mert ki tudja, lehet ennek még akár "kisugárzása" is:D

Strumbock2 december 5. péntek, 16:32 – válasz erre
A munkabusz lehetne egy régi Robur, egy szeszfőzde lenne beleépítve, hogy környezetbarát legyen, és a villamossínen menne a mellékhatások miatt, hogy ne kelljen kormányozni. A főcsávó akár lakhatna is benne

Zwei december 5. péntek, 16:42 – válasz erre
legyen magyar, legyen egy régi ikarusz!:-) ... legyen dolgozó- és lakóbusz!:-) ... üzemanyaga legyen alkohol:-) ... környezetbarát, mert a kipufogó vissza lesz kötve a szívócsőbe:-) ... s sínen jár, hogy ne kelljen vezetni:-) ... és röpül, ha a vezért kirúgják:-))
Zwei
csak azt kérte, hogy:

- a felírat "BKVezér" alakzató legyen, és
- legyen atommeghajtású,
- ami hasznosítja a paksi hulladékot:-)
Evikati
@zsolti: Addig sem vele foglalkoznak. Pár évvel ezelőtt ő is nagyon belement a "jóba", mikor a horvátországi nyaralóba furikázta a családot és az "anyagot".
Arról volt szó, hogy az audi 20 milliót ér. A vezér azt mondja, hogy "csak" 12 millió. Akkor lehet, hogy van az 16 is.
Miért kellett ezt megvárnia? És miért kell most játszani a sértődöttet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.