A CÖF-ösök levezetése szerint ha elfogadják a Magyarországot elmarasztaló Tavares-jelentést, az az euroszkeptikusok malmára hajtja a vizet, ami nem tesz jót az egyébként is válságban lévő Uniónak. Ne ültessék Magyarországot szégyenpadra pártpolitikai érdekek mentén! - kérik a békemenetesek az európai parlamenti képviselőknek szóló nyílt levelükben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
ilyen nincs hogy " arra kérik az ep-t "! Valami vagy jogos vagy nem . Ha nem jogos ki fog derülni . Ha jogos következményekkel fog járni . Azt gondoljátok hogy ezek teljesen hülyék?
csikknorisz
Nem a túlzottdeficit-eljárás volt a szégyenpad? Amiatt gyurcsánybajnai volt a hibás. Újabb szégyenpadért is gyurcsánybajnai lesz, mert ők suttogják teli a bilderberges továrisok fejét. Nem kell képmutatónak lenni, a szégyenpadokra ugyanúgy szükségük van, mint cionistáknak az antiszemitizmusra. Fenn kell tartani az ellenségképet. CÖF és tsai fognak legjobban örülni egy újabb szégyenpadnak, különben mi lenne a szellemi honvédőkkel, ha nem lenne ki ellen hont védeni? Műbalhé kell, meg bolhából elefántot csinálni, ez a recept.
Prof. Dr. Vak Komondor
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
magyarbakancs
Burkolt zsarolás!
Cöf mintha nem lenne EU ellenes!
Tényleg mindenkit hülyének néznek.?
szablyafűrész
A Civil Összefosás csak számolgassa azt a pénzt, amit a csúti rém odadobott nekik - az adóinkból ! Hogy törne le mindkét mancsa !
csegala
Nekem úgy tűnik, hogy a CÖF-ösök belecsináltak a nadrágjukba. Kívűl-belül reped a rendszer és a CÖFfejek már túl sokat fektettek bele ahhoz, hogy veszni hagyják ezt a potemkin tündérmesét. Nem is beszélve az esetleges népharagról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.