Szijjártó Péter külügyi- és külgazdasági államtitkár az M1 Ma reggel című műsorában hangsúlyozta: a Tavares-jelentés súlyos tévedéseket tartalmaz, a valós magyar állapotokat és tényeket figyelmen kívül hagyja és kettős mércét alkalmaz hazánkkal szemben. "Természetes, hogy ilyen esetben, amikor az országot ilyen súlyos vádak érik, a magyar miniszterelnök személyesen vesz részt a vitán, hogy megvédje Magyarországot. " - mondta. Szijjártó Péter kijelentette: hazánk az elmúlt évek komoly átszervezésének köszönhetően Európa „él tanulójává” vált. Hozzátette: nincs még egy olyan ország, amely egyszerre tudná csökkenteni az államadósságát, 3 százalék alatt tartani a költségvetési hiányát, növelni a reálbéreket, a nyugdíjakat és a foglalkoztatást, valamint csökkenteni a munkanélküliséget.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Barmok!!! Nem az országot kritizálják, hanem az elmebeteg intézkedéseiteket!!! Az meg, hogy kettős mércét emlegettek, na az igazán tréfás a ti szátokból.
SwordFish
@coyote3: Mindig elmondom, hogy Magyarországot marasztalja el és bünteti az EU, és vezet be szankciókat az ország ellen, és nem a magyar kormány ellen. Innentől kezdve hiteltelen a fröcsögésetek. Ennyi. >:-))
coyote3
Fröcsögés??? Olvasd már el a kommentjeidet cimbora! Aki itt fröcsög, az Te vagy! :) De az eszedhez értjük. Mint ahogy a buta hozzászólásodat is, amiben van egy alapos csúsztatás. (Szándékosan nem írtam hazugságot...) A magyar kormány elcseszi, majd az elcseszett intézkedéseit +kiigazító csomagokkal " hozzák helyre. Naná, hogy a zemberek fizetik meg. Gondolom ez így még neked is érthető...Természetesen egy kormány nem büntethető eképp. A büntetés majd 2014-ben jön...Ennyi:)))))
SwordFish
@coyote3: "A büntetés majd 2014-ben jön" ... Csak látnám már - mert a pofátok nagyon nagy !!! >:-))
coyote3
Ez a aranyhalacska, csak barátian, semmi fröcsögés...Meg fogod látni, ne nyugtalankodj :))))
GeoCravker
Orbán szempontjából tök mindegy mi lesz a jelentés sorsa. A efflépése és azellenzék emgteszi a maga szerepét attól függetlenül.
propeller.hu/itthon/2734226-tavares-csodavarok-csalodasa-varhato

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.