Kettős mérce alkalmazása vagy a jogállamiság megsértésének veszélye áll fenn Magyarországgal kapcsolatban? Erről vitatkoztak az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén Orbán Viktor részvételével. A személyeskedéstől sem mentes vita kezdetén Rui Tavares magyarul olvasta fel az uniós alapszerződés második cikkelyét. Orbán szerint igazságtalan, hogy miközben Magyarország a pénzpiacokról finanszírozza magát, gazdasági mutatói pedig minden évben javulnak, mégis komoly bírálatokkal kell szembesülni az EP-ben.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nauta
A csúti bitang,folytatja a rágalom hadjáratát az EU. ellen! Amit össze fröcsögött az űlésen,az túlmegy minden határon! Kapott is kokit,sallert tockosokkal körítve! Még a náci morvai krisztike is kiosztotta,és felszólította a szövetségesét /orbant/ hogy rúgassa ki MO.-ot az Unióból!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.