A Fidesz frakcióvezetője szerint Magyarországgal szemben nem "demokráciaeljárás", hanem "rezsieljárás" zajlik és ennek része az Európai Parlament (EP) által elfogadott Tavares-jelentés. Rogán Antal a miniszterelnök napirend előtti felszólalására reagálva csütörtökön a parlamentben szégyenletesnek nevezte, hogy a baloldali magyar EP-képviselők tudva azt, hogy milyen gazdasági, üzleti és lobbiérdekek húzódnak meg a háttérben, mégis megszavazták a jelentést. Szavai szerint példátlan, hogy a magyar baloldal rávette az EP baloldali többségét egy Magyarországot elítélő nyilatkozat elfogadására. Hangsúlyozta: ez a jelentés nem a magyar kormányról, hanem Magyarországról szól és Magyarországot akarja az EP "gyámság alá venni".

Forrás: hajdupress.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hallgatag
..."hogy a magyar baloldal rávette az EP baloldali többségét egy Magyarországot elítélő nyilatkozat elfogadására."...
Mert azoknak magyar a szivük, és a hazafias gondolkodásuk...Miért fura ez Tónika ???
Te csak a magyar NÈP ellen vagy a bandáddal együtt, azok ellen akik egy részben megválasztottak Benneteket...Szégyen és gyalázat !!!
pacsni
@hallgatag: màr a magyar szòtàrba nemtalàlni olyan szavakat amivel meglehetne nevezni ezeket a csirkefogokat.
hallgatag
@pacsni: nehohy felsoroljuk...nem lenne elég egy oldal...
joopapa
Nem tonyo nem minket, titeket ítél el az EU. Miért nincs baja az EU-nak romániával a csehekkel szlovénokkal? Miért? Nem a rezsi csökkentéssel van a baj. Veletek van baj. Tonyokám akkor a lové se keljen a gaz unijotol, ja az kell a havereknek a föld mutyihoz. Ki kell lépni, és akkor elbújhattok az egérlyukba a népharag elöl. Mert akkor albánia hozzánk képest svájc lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.