A Századvég 2013. július elején készített közvélemény-kutatásának tanúsága szerint a lakosság többsége úgy véli, adni kell még négy évet a jelenlegi Fidesz-kormánynak.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Csak egyetlen egyszer kérdeznének meg legalább 10000 ezer embert az utcán nem pedig a meglévő hívők telefonszámán keresztül állítanák ezeket az adatokat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Századvég jelentés a Kubatov listából ...:)))))))))))))))
Boszi27
@SwordFish: Gyurcsány csak hazudozott és nem csináltak semmit. A hazudozás most is megvan csak a 100. hatványra emelve és kiterjesztve külföldre is. Azzal hogy nem csináltak semmit, nem lett akkora kár, mint abból hogy a jelenlegi kormány országdúlást csinál. Gyurcsányról nem derült ki, hogy a családnak és a haveroknak osztogatott volna nem épített a saját telkére semmilyen pályát közpénzből. Sukoróval kapcsolatban kénytelenek voltak ejteni a vádat, tehát Gy. F. ezekhez képest makulátlan. Úgy kormányzott, hogy az ellenzékben lévő fidesz állatira konstruktív volt.. Kivonulgatások a szavazásoknál, mószerolás az EU-nál és lobbizás hogy vonják meg Mo-tól az Eus támogatásokat. Most már az is világos, hogy a "békés" tüntetés a TV-nél kinek a műve volt. Gy. F. még egyetemista korában is baloldali volt, ám O. V. és társai a baloldal hátán felkapaszkodva, visszafelé köpködve jobbon kötött ki.Nielőtt leballibsizne, elárulom, hogy nagyon nem szerettem Gy. F.-et.
craven
@Boszi27: már nem érdekli őket,ez már annyira feltűnő,hogy meg sem próbálják letagadni!
SwordFish
@coyote3: 2010-ben is ezt mondtátok a választás előtt. Meg utána is , hogy Kubatov. Már Orbánnal és Kubatovval keltek és fekszetek.

Én azt mondom, hogy 2014-ben is lesznek választások. És nyerni kell a baloldalnak. Ha nem megy, mert utálják a baloldalt az emberek, megint bebukjátok. >:-))
coyote3
@SwordFish: Sőt a többi tolvajjal és hazuggal is. És tudod kishal, sokan kelnek és fekszenek ezekkel a gerinctelen tolvajjal. Ez lesz a vesztük. Majd kamillázd :)
bundi
ha ez kell a népnek?
van aki semmiből sem tanul...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.