Kényszerrel nem, de önkéntes csatlakozással kiterjeszthető lehet a jövőben az elektronikus útdíjrendszer a személyautókra is - mondta Völner Pál, az NFM államtitkára a Népszabadságnak adott interjújában....

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soper
Biztos voltam benne. Már vártam, hogy mikor pedzegetik a személyautókat is. Ez a kóstolgatás időszaka: mi lenne ha tisztán önkéntes alapon... Utána jön egy delirált képviselő a magán indítványával (értsd orbán utasításával), hogy hazafias kötelessége mindenkinek az e-útdíj fizetése. Mert ha mindenki fizeti, akkor a haza fényre derül. És ez a balfasz nép önként és dalolva fogja pengetni. Ezt hívják a Nemzeti Együtthülyülés Rendszerének.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kedwes
@magyarbakancs: Akkor lehet, hogy újra nyitni kell a Sárga házat! A minta szerint, akik a rezsi csökkentésért gyűjtöttek aláírást, már melegíthetnék a helyet!
kedwes
@szaboria1: Azt sem kellene elfelejteni, hogy több alkalommal a benzin árába is építettek "út díjat"! Nos ezeket a pénzeket csak össze kellene adni, - tudom ez nagyon macerás - kivonni a megfelelő befizetésekből, és arra használni amire szedték/szedik! Ennyire egyszerű!
kedwes
Hát igen! Minta van erre is.
Köl vezetékes víz? Köl csatorna? Köl gáz?
Legyen!
Helyiek, ássátok meg a nyomvonalat, fektessétek bele a csöveket, ha megfelelő, rá köthetitek az ingatlanokat. Örültök? Jó!
Mostantól mindez a Polgármesteri Hivatal tulajdona!
Holnaptól már adózhatok is, azért amit saját magatok építettetek!
Hurrá!
dömdödöm
Ezért tiltakoztak erősen az emberek a Gyurcsányi 300 ft -os vizitdíj ellen is ,mert ha egyszer bevezetnek valamit hajlamosak továbbgondolni és lesz az 3000 ft is .
Az gps-es útdíj esetében is ez a helyzet ,lesz személyautóra ,motorkerékpárra és biciklire ,a végén rokkantkocsira azután gyalogosra és járókeretes öregasszonyra is . :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
soljanka
Miként a nyugdíjat is önként odadobták milliók, úgy erre is lesz vevő...
kukac50
Mi a kurva anyjukat akarnak még ? Az üzemanyag árában is van út díj! Azt elengedik és olcsóbb lesz az üzemanyag???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.