Május végén, az Országgyűlés honvédelmi bizottságának ülésén - éppen Pintér Sándor belügyminiszter meghallgatásakor - ellopták Harangozó Tamás MSZP-s képviselő mobiltelefonját. Az ellenzéki politikus feljelentést tett a rendőrségen, lassan két hónap telt el, de azóta sincs eredmény. A szocialista képviselő szerint a közelmúlt eseményei alapján arra következtet, hogy a telefonon lévő személyes adatai, a híváslisták, a kapcsolatrendszerének feltérképezése miatt lophatták el a készüléket.

Forrás: pestiriport.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@dömdödöm: Biztos titkos tárgyalás volt. :)))))))))))))))
Január
"A szocialista képviselő szerint a közelmúlt eseményei alapján arra következtet, hogy a telefonon lévő személyes adatai, a híváslisták, a kapcsolatrendszerének feltérképezése miatt lophatták el a készüléket."

Ha ez megtörténhetett akkor az eszközökben nem válogatnak.
ranger47
Kisértetiesen emlékeztet a Rogan-féle MSZP szervert feltörő Fidesz húzásra.És persze az UD-zrt ügyben nyilvánosságra került Fideszes tevékenységekre.Működik az adahalászterror gőzerővel! A Fidesz kétségbeesett,sorozatosan elkövetett törvényszegései arra utalnak,hogy óriási a félelem a berkeikben.Minden sarokban ott látják a gyűlöletük és rettegésük tárgyát,Bajnai Gordont.Nyomasztó számukra az,hogy lassan,fokozatosan,megállíthatatlanul erősödik az Együtt2014-MSZP koalició.
ranger47
@dömdödöm: A Fideszes fijjúk megtalálják a módját ne félj.És mi van ha a mindenható Kövér bácsi, arra az öt percre kikapcsoltatta a megfigyelő rendszert?Talán lehetetlen?Ugyan! Ott minden és minden lehetséges.
nehogymá
biztos csörgött,valaki felvette,kérdezték töle te vagy az?ja,én.azt nála maradt.
ranger47
@Január: Emlékezz az MSZP szerverének Rogán-kivitelezésű feltörésére és az ottani adatbázis lenyúlására. Már akkor sem válogattak,azaz nagyon is megválogatták a legaljasabb legundorítóbb eszközöket.Azóta is művelik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.