Egy verem méretű kátyút kikerülve fékezésre kényszerítettem a mögöttem vad tempóban érkezőt. Rátenyerelt a dudára. Amikor mellém ért, lassított, és az anyósülésről egy szétrobbanni készülő fejű szőke hölgy, nyakán kidagadó erekkel anyukámat emlegette. Eltorzult arca mélyén buta szemek égtek. A kocsit vezető férfi hirtelen gázt adott, majd fékcsikorogva bevágott elém. Megállásra kényszerített. Először a nő bújt ki, fékezhetetlen indulattal folytatva a verbális környezetszennyezést. A férfi ki is ugrott a kocsiból. Az én ajtómhoz rohant, káromkodva föltépte és ökölbe szorított keze ütésre lendült.

Forrás: evamagazin.hu
Feltöltő: evamagazin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gemüs52
A cikk olvasása után elég lehangolt lettem .Ennyire rossz a közlekedés kultúránk ? Egyből megadtam a választ is, sajnos,de igen !Tudom ,mivel én is közlekedem .És nem csak a közlekedés ,hanem az együttélési is ilyen .
tivoli
@Gemüs52: Nem csak a közlekedési. Van agresszió bőven, minden utcában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.