Minden kislány arról álmodik, hogy eljön érte a hercege, és elviszi õt hatalmas palotájába, ahol szolgák lesik minden kívánságát. Gyönyörû ruhákkal és ékszerekkel veszi körül magát, férje gyengéd bókokkal árasztja el esténként baldachinos ágyukon. Amikor tizenöt évvel ezelõtt, az egyetemrõl kikerülve Mohameddel megismerkedtem, azt, hittem valóra vált az álmom. Történetem elmesélésével nem az a célom, hogy egy rokonszenves európai nõt játsszak, akit becsapnak és kijátszanak a csúnya, gonosz, primitív kultúrájú, idegen emberek. Ugyanakkor le kell szögeznem, hogy esetem nem egyedi.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Nagyon ritka az, amikor egy ilyen házasság happy enddel végződik. Aki vallásos az bizony nem fog megváltozni. Nem értem a nőket, annyi hasonló eset került már nyilvánosságra, miért nem gondolkoznak? Vagy ennyire elvakítja őket a gazdagság? Mielőtt bele ugranak egy vegyes házasságba tanulmányozzák már a kultúrát és a VALLÁST...Mert ők bizony betartják és betartatják a vallási törvényeiket.
@Horizont: 2 hét alatt még a kedvenc ételeit sem lehet megismerni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
@verőce21: Amennyi ennek a nőnek a palotából, meg a lóról fehér hercegen...
pacsni
@csa-csa: nekem is azt irta a kerestoldal nemtalàlhatò. Lehet hogy egy kitalàlt legenda?
darwin
Az oldalt levették.Elég nagy befolyással bírnak a médiákra.Tegnap,tegnapelőtt két újságból is törölve lettem,amiért araboknak nyaló fehérnépeket küldtem elég meleg éghajlatra.
Tekla
Nm lehet olvasni ? Hát ez ATV-s hír volt . Az arabok tv-je összefogott?
Ariana
Google cache-ben még olvasható. Írj be google-ba egy mondatot az ajánlóból és utána, hogy site:atv.hu, tehát pl. így:

"Amikor tizenöt évvel ezelõtt, az egyetemrõl kikerülve Mohameddel megismerkedtem" site:atv.hu

és utána kattints az oldal fordítása link melletti legördülő kis zöld nyílra, majd abban a tárolt változatra, és ott lesz a cikk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.