Ez a poszt a rossz párhuzamokról fog szólni. Mesterházy Attiláék már előálltak programalapelveikkel és “első kormányzati intézkedéseikkel". Hát, mit ad isten, ezek kőkeményen szociális jellegű ígéretek. Ami hordozhat egy második jelentésréteget is, mondjuk annak sugalmazását, hogy itt most növekszik a szegénység. Ezt véleményvezérek és politikusok is mondják. A bajom azzal van, ha mindezt egy az egyben a jelenlegi kormányra kenik. Könyörgöm, emberek, még mindig gazdasági válság van, vagy ha már nincs is, akkor bizonyítottan volt! Legyünk méltányosak a politikusokkal szemben, annyit kenjünk rájuk, amennyi rájuk tartozik. Ne írjuk alá, hogy őtőlük punnyad vagy szárnyal a gazdaság, amit ők hajlamosak túlbecsülni! Szóval a válság hatása ott van a mi helyzetünkben, meg a kormány döntéseiben is. Ezt még akkor is feltehetjük, ha utóbbiból semmit vagy alig valamit tartunk jónak. Persze a Fidesz sem volt ellenzékben méltányos, amikor a csecsemőhalandóság növekvő számait Gyurcsányékra...

Feltöltő: Politológusblog
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
A válság jó indok a zavarosban halászatra.
kata53
@ranger47: Ezt minden ember aki éhbérért dolgozik és kis nyugdíjból él tudja, merzt a saját bőrén tapasztalja. Sajnos!
gabrella
Gyurcsányra sok mindent lehet mondani, de, hogy csecsemőgyilkos, azt nem:
Politológusblog
@gabrella: Ezt én nem is írtam. Az teljes blogbejegyzésből derül ki, hogy a Fidesz ellenzékben a csecsemőhalandóság növekedését Gyurcsányékra kente. Miközben az első Fidesz-kormány-alatt is volt ilyen növekedés, még nagyobb is. A posztom arról szól, hogy a populizmusnak ez a szintje elfogadhatatlan.
ranger47
@kata53: És reméljük,hogy 2014-ben méltó választ adnak erre, ennek a tolvaj bagázsnak!
ranger47
@kata53: És reméljük,hogy 2014-ben méltó választ adnak erre, ennek a tolvaj bagázsnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.