Magányosnak érezheti majd magát a miniszterelnök édesapja, Orbán Győző, mert a jelek szerint egyedül marad a a Zala megyei Hahót környéki Szévíz-völgyi tőzegmező bányászati jogával. A lehetséges versenytársak engedélyeivel ugyanis nehézségek támadhattak.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
..." A lehetséges versenytársak engedélyeivel ugyanis nehézségek támadhattak."...
Szóval aki pályázott, azt likvidálták...Jobb is, ha a Papa csinálja a milliárdos üzletet, érteni mondjuk nem ért hozzá, de a családban nem Ö az egyedüli, aki olyant csinál, amihez nem ért...Harjrá Magyarország, hajrá Orbánék !!! Fogy az idö,Tisztelt Hölgyeim, és Uraim, Barátaim !! A lehetö leggusztustalanabb erkölcsi norma náluk
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Aztán remélhetőleg majd visszatér a fiacskájával a kőbányászathoz. Sopronkőhidán...
Yoda69
Csak addig amig kitermeli belole a 7 milliardot...
csegala
Nem pontos a cím! Kőbányász 'vállalkozóból' tőzegbányász 'vállalkozó' lesz. Így a pontos. A vállalkozó szó nélkül az feltételezhető, hogy az öreg Orbán, a részükről annyira megvetett nehéz fizikai munkával keresi a vajaskenyerét. Netán közmunkásként, vagy minimálbérért. Az öreg Orbán dúsgazdag. Ő nem mocskolja be a kezét holmi munkával! Arra valók a fia által megteremtett rabszolgák.
Yoda69
@csegala: A cim egesz pontosan igy lenne helyes:
Kommunista parttitkarbol milliardos vallalkozo lett.
csegala
Ja! De nem kétkezi munkásember. Jöhet itt bármilyen politikai rendszer, elsöpörheti őket a népharag, de ezek mindig megtalálják azt a megoldást, hogy hogy lehet milliomosnak lenni munka nélkül. Elkeserítő.
Polygoner
... viszont, mindvégig megmaradt bányásznak!
S, mindezt hányan is mondhatják el magukról?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.