A budapestiek egynegyede él létminimum alatt, a nagyvárosiak egyharmada, a kisvárosiak közel fele, a falvakban, községekben élők 57 százaléka – erről Korózs Lajos beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
"hogy 2010-ben még 7,2-szeres volt a legszegényebb és leggazdagabb réteg közötti különbség, ez az arány most több mint kilencszeres. "
Hja kérem,lopni tudni kell,bátran,és pofátlanul !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nehogymá
@entero: ez igaz,de elég egy év munka nélkül és már gond a villany számla meg a többi.nem azzal kell foglalkozni,hogy kik azok akik visszaélnek a rendszerrel,mert nem is járnak jól anyagilag,hanem arról,hogy a magyar átlag család ,meg aki lejebb csuszott nem kap igazi támogatást ha nehéz helyzetbe kerül.a propaganda meg megy ezerrel.
miazavalami
@entero: Szted mi kell ahhoz hogy valakinek mindene meglegyen? Milyen bér? milyen munkahely?
nehogymá
@kecskes laszlo: örülök,hogy jól van,de csak ilyen napszámos munkából megtudna élni?
nehogymá
@ranger47: ha nem adod fel speciális hirdetésbe az kecskét,akkor nagy haszonra ne számits.(bocsánatot kérek,de ez meg a gomba szedés ötlete megviselt)
nyanya001
Négymilliárdot nyomnak az erdélyi felsőoktatásba Orbánék
coyote3
@entero: Nem értettél, de ezen én már nem is csodálkozom. Arra gondoltam kicsit konkrétabban, hogy miért is van az,hogy innen 20 km-re, hogy a gyerekvállalás nem anyagi kérdéssé silányul, miért nem csak a gazdagok privilégiumává válik. Azzal egyetértek, hoigy van olyan népcsoport, amelyik azért vállal sok gyereket, hogy állami támogatást kapjon rájuk, értük. Ugyanakkor elhibázott dolognak tartom, hogy valaki az anyagi helyzete miatt ne örülhessen a sok gyermek zsivajának. De szerintem ne rugózzunk ezen tovább.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.