A Fidesz szóvivője emlékeztetett, hogy a kormány tanácskozása ezekben a pillanatokban is zajlik, ahol arról tárgyalnak, hogyan lehet további segítséget adni a devizahiteleseknek. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter múlt hét kedden beszélt arról, hogy a kormányzat keresi a megoldást arra, hogyan lehet jogszabállyal módosítani a devizahitelesek szerződésein. Azt egyelőre nem tudni, hogy a kormány melyik variáció mellett fog dönteni, de bármelyiket is választja, a társadalmi és gazdasági szempontokat - köztük a bankok terhelhetőségét is - figyelembe veszi majd, és azt a Fidesz támogatni fogja, mert három év után sem engedi el a devizahitelesek kezét - mondta Selmeczi Gabriella, a kabinet eddigi intézkedései között említve a végtörlesztést, az árfolyamgátat és az eszközkezelőt. A szóvivő a Gyurcsány-Bajnai-kormányok egyik legsúlyosabb örökségének nevezte a devizahitelesek problémáját, hozzátéve ugyanakkor, hogy "a bukott baloldal" most...

Forrás: profitline.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1951
Akkor miért is nem sikerült ma döntésre jutni a "devizahitel" ügyben, amikor a jogi körülmények is tisztázottak, és mit akar, miről akar még Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter úr tárgyalni a bankokkal? Három éve kormányon vannak, minden apró részlet ismert a problémakört illetően, akkor miről akart dönteni ma a Kormány, ha Varga úr még ezután akar tárgyalni?! Csak tán nm megint megvezették a bankok, mint annak idején a Kósa-Rogán kettőst?!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.