Megszüntette a rendőrség a nyomozást a gyilkosságért korábban elítélt Sz. Ferenc ellen, aki márciusban társával erőszakosan lépett fel a Fidesz-székháznál demonstráló egyik aktivista ellen - közölte a Kettős Mérce blog.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vasárnapiiskolás
Mi ebben a hír?Tudvalevő,hogy egy fideszes kutyaszar tetves gyílkos,börtöntöltelék csak jól cselekedhet.Fidesz patkányra nem veszélyes a ledőlni készülő fal?Cseles!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Kubatov ember, így védett is. Még...
csikknorisz
@kkalman: A Párt mindig spórol, ebből is látszik. A magyar családok javára helyezték a székházukat is egy omladozó koszfészekbe, mert a mucsajröcsögei putrisort akarták elsőnek, csak ott letört Selmeczi műkörme kifliosztáskor. Így maradt ez a romhalmaz a Lendvay uccába.
Yoda69
Varhato volt. fidesz berenc, igy nem lehet elitelni.
Ide jutatta a trafikdesz az orszagot: nacik es elitelt gyilkosok terrorizaljak a bekes polgarokat, akik nyugalomban es gazdasagi novekedesben szeretnenek elni, osztrak vagy nemet peldara.
Ehelyett mi van? Zuhano gazdasag, novekvo allamdosag es munkanelkuliseg. Magyar magyarnak valt ellensegeve. No a korrupcio es a feketegazdasag. Magyarorszag mar albania szintjen mozog. Es meg mindig van lejjebb. Ha orban marad jovore akkor azt is megtapasztaljuk majd. De legalabb lesz stadion felcsuton :(*
Dr plágium
Aha, és a tüntetés előtt nem volt veszélyes az a fal? A fideszesek testi épségét nem kellett megvédeni?
Dr plágium
A sósavas öreg, pedig csak megakarta tisztítani a gyerekek arcát mert maszatosak voltak...
vukkocska
@bencemacska: köszi a helyesbítést, én az 500.000-en már fennakadtam. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.