„Lesz egy ilyen postaládának nevezett urna, ahol nem kell semmit sem igazolni, bedobhatja. De bedobhatja akár az egész faluét is” – fogalmazott a Nemzeti Választási Iroda vezetője a Hír TV-ben. Ez több kérdést is felvet a 444 szerint. A határon túli magyarok szavazásának rendjéről beszélt a Hír TV-ben Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda vezetője. A 444 leirata szerint következőket mondta:„Feladhatja postán abban az országban, amiben lakik, feladhatja postán a Nemzeti Választási Iroda részére ezt a levelet, de eljuttathatja a választást megelőző 15. naptól az adott országban lévő konzulátusokra, nagykövetségekre. Ott majd lesz egy ilyen postaládának nevezett urna, ahol nem kell semmit sem igazolni, hanem bedobhatja. De bedobhatja akár az egész faluét is, hogyha valakit megbíznak azzal, hogy szedje össze, és vigye már be a konzulátusra, mondjuk Csíkszeredára ezeket a levélszavazatokat, borítékokat. Áthozhatják Magyarországra, ott is fel lehet adni postán. És Magyarországon is, a...

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

143 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
„Lesz egy ilyen postaládának nevezett urna, ahol nem kell semmit sem igazolni, bedobhatja. De bedobhatja akár az egész faluét is” – fogalmazott a Nemzeti Választási Iroda vezetője a Hír TV-ben.

Sőt bedobhatja egész Székelyföldét beleértve a halottakat is. Na itt tartunk. A fideSS meg bekaphatja. Minél többet mesterkednek a hatalmuk megtartása érdekében annál nagyobbat fognak bukni mert ezekkel a gyalázatos húzásokkal csak még jobban felhergelik a belhoni magyarokat maguk ellen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
outsider
@Csizmás Kond: Látom, a csúsztatás művelete olajozottan megy, minden évszakban:)

"ha megölsz egy embert gyilkos vagy, ha milliókat ölsz akkor hódító"
...melyik a bűn"

Szerinted?
dr. prédikátor
@Pálinkafőző Rézüst: A bozgorokra gondoltál??
Csizmás Kond
@outsider: Ha szerintem történnének az események akkor teljesen másmilyen volna a dolgok állása.
outsider
@Csizmás Kond: ? Kifejtenéd?
Milyen események történnének, és hogyan, és milyen lenne a dolgok állása, illetve milyen a dolgok állása most és ki-k szerint történnek jelenleg, pontosabban egyáltalán milyen dolgokról beszélsz, azaz mivan?:)

...de "melyik a bűn"?

Egyébként ha pl valaki előre megfontolt szándékkal, haszonszerzés céljából megöl valakit, akkor ő, az elkövető a gyilkos. A másik félt, akinek már nem nagyon lehetnek hosszútávú céljai, de rövidtávú tervei sem, mivel elvették az életét, azt nevezik áldozatnak.
Tolvaj pedig az, aki ellop mástól valamit, a megkárosítottat ez esetben is nevezhetjük áldozatnak, még annak ellenére is, hogy nem halt meg. Rablógyilkosság esetében attól függ, hogy egy vagy kétszeres áldozat a megkárosított, hogy melyik cselekmény történt először, ha a gyilkosság, akkor egyszeri áldozat, ugyanis a halott volt tulajdona már az esetleges örökösöké, így a rablás már azok ellen lett elkövetve, ha a rablás, akkor kétszeri áldozat, ez esetben a rablás okán már áldozatnak minősülő sértettet hozták még egyszer hátrányos helyzetbe az élete elvételével:)

...de "melyik a bűn"?
Meine Ehre heisst Treue
Retek fidesz elképesztő kreativitással próbálja megtartani hatalmát.
Egyébként a külföldönkívüliek szavazzanak ott, ahol élnek és adót fizetnek. Ehhez az országhoz semmi közük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.