Az MSZP képviselője Varga Mihálynak írt. Elege lett abból, hogy "emútnyócéveznek, gyurcsányoznak, bajnaiznak, maffiabaloldalaznak". Nyílt tárgyalást ajánl a nemzetgazdasági miniszternek a devizahitelesek ügyében, mert úgy érzi, a kabinet nem képes megbirkózni a problémával. A dokumentumot változtatás nélkül közöljük.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ranger47
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@entero: azért ha ismernéd az életrajzát - amit ajánlok az ogy. honlapján -, lehet, hogy másként néznél rá. Esetleg tiszta fejjel? :) Alapvicc: "Láttál Te már engem részegen? Nem, mert még soha nem voltam részeg." Hát így vagyok Szanyival is.
vukkocska
@Január: A Fidesz 2002-ben azt mondta, hogy konstruktív ellenzék lesz. Nem lett, csak a nyóc év, tele tüntetésekkel, sztrájkokkal, és a mindig "nem"-mel. Nekem annyira nem jön be a konstruktív ellenzék, ha az az, amit a Fidesz csinált 2002 és 2010 között. Egyébként tudom, mit jelent a szó valódi értelme. :)
Yoda69
Kizartnak tartom hogy vezeto trafikdeszes politikus leulljon valakive nyilvanosan targyalni. Felmosnak veluk a padlot, hiszen annyit hazudtak ossze-vissza, hogy keptelenek lennenek megvedeni a mundert. Nem veletlen hogy az ATV-ben (az utolso fuggetlen TV Mo.-n) sem latni kormanyparti politikus, eltekintve egy-ket szovivotol akik mnagy ritkan megjelennek. Egyszeruen nem mernek kiallni olyan kozegbe, ahol kellemetlen kerdeseket is kapnanak.
Január
@vukkocska: Ez így volt, akkor azt ígérte a Fidesz, hogy konstruktív ellenzék lesz.
Na, erre utólag már nem mondhatunk mást - Az ígéret szép szó, ha megtartják tisztességes.
aremy
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
JAJMÁR
A levélben kérdések jogosak, és jó válasz a Fidesz vádaskodásaira, de nem megoldás a hitelesek problémáira.
Az ellenzéknek ehhez hasonlóan, de a megoldásra koncentrálva, folyamatos nyomást kellene gyakorolni a kormányra, a devizások érdekében.
Egyébként csak kampányfogás mindkét oldalról :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.