Magyar nők és pakisztáni állampolgárságú illegális bevándorlók álházasságának szervezése gyanújával vettek őrizetbe pénteken egy társaságot Manchesterben.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@nehogymá: A házasság útján a pakisztáni bejuthat ejrópába és ez a lényege szerintem az egésznek, a bőrszín meg csak utalás volt...gondoltam kitalálod mire de ha nem az sem baj. :)
nehogymá
@Csizmás Kond: én is erre gondoltam.azt viszont nem vágom,hogy jönnek ide a cigányok?fóbiás vagy?akkor azok az erdélyiek akik kettös állampolgárként nyugat európában dolgoznak azok mik?
Csizmás Kond
@nehogymá: lehetek az is de szerintem nem akárki hajlandó ilyesmire...
nehogymá
@Csizmás Kond: pedig nem uj dolog.brazilok akik nem tudtak portugál,vagy olasz utlevelet szerezni,elöszeretettel nösülnek pénzért.kb 1ooo font a jutalom.föleg kelet európaiak csinálják ,egy angolnak ez nem pénz
Csizmás Kond
@nehogymá: de itt magyar nőket említenek...
nehogymá
1 et ,2 éve 2 öt.ez azért még nem cigánybünözés;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.