Előzetes letartóztatásba került az a rablóbanda, melynek tagjai két fiatal fiút támadtak meg, s raboltak ki a napokban a Margit híd budai hídfőjénél - értesült a HavariaPress.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lbs
Nem véletlenül a tegnapi holo-fesztivál résztvevői voltak a kifosztók?
lbs
Az ilyen cselekmények is "mélyen beleégnek a nemzettudatba"...
lbs
@tivoli: Csak úgy eszembe jutott...
Különben komolyra fordítva az a kettős mérce, amit a jogászok alkalmaznak hivatkozva az - állítólagos sajátságos civilizációra - nagyon rossz vért szül és igen erősen fokozza a cigányellenességet!
Emellett a deviánsok is bátorítva érzik magukat.
Ezen feltétlenül változtatni kell, mielőtt a jelenlegi forráspont-közeli helyzet eléri a kritikus hőmérsékletet!
Erről a múlt héten éppen az egyik cigány fővajda beszélt a TV-ben.
És mélységesen igazat is adtam neki!
tivoli
@lbs: Most képzeld el, ha minket bele akarnának kényszeríteni néger gettókba, vagy Amazonas menti benszülött életmódba, vagy japán kimonókba, hogy reagálnánk?
A vajda rendszert meg igenis visszaállítanám. Ők lehetnének a törvényes képviselők népük nevében és élnének a saját törvényeik szerint. Működött az mindaddig, míg a politikusok nem szóltak túl mélyen bele a dolgukba.
lbs
@tivoli: Tökéletesen egyetértek veled!
Persze azért pl. a romániai cigányok, meg a hazai megélhetési rettegők is eléggé orientálódnak a franciaországi, meg kanadai "fehér gettókbe"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.