A miniszterelnök szerint a felháborodás és a magyarázat nem segít a magyar labdarúgás jelenlegi eredménytelenségén, szerinte a vereségre "egyetlen orvosság van", a győzelem, amiért meg kell dolgozni. Orbán Viktor erről abban a sportági évértékelő interjúban beszélt, amelyet a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia (PFLA) honlapjának adott.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nusika
"" szerinte a vereségre "egyetlen orvosság van", a győzelem, amiért meg kell dolgozni.""
Tehát, nem kell őket fizetni, amig nincs valami teljesítmény, vagy ennek arányában!!!
Nakimaga
Az orvosság elgurult,de nem csak a magyar focié !
köhögő bolha
Ha teljesítmény nélkül is megkapják a pénzt,minek akkor csodálkozni? A cigánybáró,és bandája sem teljesít,a példa ragadós!
honeykiss
Én nem értek a focihoz, de tény,hogy addig ameddig ezért a teljesítményért amit a focistáink nyújtanak, még fizetnek is nem is keveset, kivan nyalva a s...k és élnek,mint Marci hevesen, addig ebben az országban sosem lesz jó foci...dolgozzanak, éljenek a keresetükből, a focit meg teljesítményük után díjaznám...
Yoda69
szerinte a vereségre "egyetlen orvosság van", a győzelem, amiért meg kell dolgozni

Huh, igen magasroptu szakmai velemeny. Gondolom az orszag is azert all az allamcsod szelen, mert annak iranyitasahoz is legalabb annyira ert mint a focihoz.
Dr plágium
Tömjünk bele még több pénzt, építsünk még több stadiont.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.