Azt állítja Orbán Viktor (a Bálványosi Nyári Szabadegyetemen), hogy „soha ilyen igazságos és méltányos tehermegosztás nem volt Magyarországon, mint amit az elmúlt három évben építettünk ki”. Ezzel szemben a tény az, hogy a Tárki idén tavasszal megjelent monitorjelentése szerint a második világháború óta nem volt ilyen drasztikus az elszegényedés az országban, mint az elmúlt négy évben, ezen belül pedig az alsó tizedben élők jövedelme 6-7 százalékkal csökkent, míg a felső tizedhez tartozóké 2012-re több mint 10 százalékkal nőtt. A jövedelemkülönbség a két társadalmi réteg között 2007-ben nem egészen hétszeres volt, ami 2012-re a kilencszeresére emelkedett. Ennél nagyobb egyenlőtlenség az unió tagjai között csak Romániában van. Csak azért, hogy tudjuk: Orbán szerint ilyen az igazságos világ.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
Minden szentnek maga felé hajlik a keze...hát még az övé
honeykiss
Ugye ezt nem gondolta komolyan...mert viccnek is rossz
Yoda69
orbanisztanban persze hogy igazsagos. A 2/3 csak addig kellett amig a don megkapata a koronat, utana mar le van szarva.
magyarbakancs
Azt állítja Orbán Viktor (a Bálványosi Nyári Szabadegyetemen), hogy „soha ilyen igazságos és méltányos tehermegosztás nem volt Magyarországon, mint amit az elmúlt három évben építettünk ki”
Szeretném megkérdezni öntől Miniszterelnök úr maga hol él?
Zacskóban?
silber13
@Dr plágium:Te! Necsinyáddmán! Ez a csúti izé mióta szent?:-))))))
Dr plágium
@magyarbakancs: Dehogy! Szerinte így igazságos, minden terhet a szegényekre, hiszen 46 ezerből még spórolni is lehetne, de ez a sok szemét ember csak dőzsöl, ahelyett hogy a bankba tenné megtakarított forintjait.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.