Több mint 1200 pályázó, köztük kétszáznál is több önkormányzat érdeklődik a kormány által meghirdetett Nemzeti Tanyafejlesztési Program harmadik ütemében rendelkezésre álló kétmilliárd forintos keret iránt - mondta az augusztus 7-i beadási határidő kapcsán a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára az MTI-nek.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
űrbán
@entero: Go!Net XL:
Részletek -> 10 GB
7,2 Mbit/s garantált az esetek 100%-ában
990 Ft/hó
Dr. Felipe
Na a cigánykirály a gigantikus stadionépítési program után a tanyasiaknak is dobott szaros 2 milliárdot. Had marakodjanak rajta és ahogy látom bejött a számítása mert 1200 a jelentkezők száma. Jó móka ez, a cigánykirály szívatja a buta magyar jobbágyokat.
entero
@űrbán: Én maradok a mostaninál, ami természetesen nem az alapcsomag. Egyébként a 3750 ft - os alapcsomag is 20 megás, ami garantáltan annyi.
entero
@Csodapók: Mindenkinek maga felé hajlik a keze valamelyest, én már az ilyesmiken nem szoktam kiakadni.
Csodapók
@Dr. Felipe: Ugye, Te sem gondolod komolyan, hogy a 78 éves Jóska bácsi vagy a 82 éves Mari néni pályázik., aki oda született?!
Január
A fiatalok az itteni tanyákról elmennek az ország másik végébe, amilyen gyorsan csak tudnak - és bizony családostól eszükágában sincs visszajönni ...
A tanyákon pedig a 60 éven felüliek maradnak.
Ezt a népesség megtartó programot már 10 évvel ezelőtt kellett volna elkezdeni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.