Jogerőre emelkedett a strasbourgi bíróság ítélete Hagyó Miklós, a BKV-per fő vádlottjának ügyében július 24-én. Az Emberi Jogok Európai Bírósága áprilisban döntött arról, hogy a volt főpolgármester-helyettest a nemzetközi egyezményeket sértő módon tartották hónapokig előzetes letartóztatásban.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ranger47
Mi az orban rezsim eltartói fogunk fizetni!Orbán megelőlegezte ,hogy ő minden,a kormányát sújtó EU-s szankciót követő büntetést,rendkívüli adók formájában a magyar lakossággal fogja megfizettetni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kedwes
@pbalage: Mint "Jó tanuló" bizonyítja a tanultakat!
mátmar
Ez a FideSS akciója volt (a bírósághoz fordulás). Készítik elő a terepet maguknak.
bakegya
@Csodapók: ugyan kérem:az ügy-nem ügy!-sikeresen készülnek már a tiborckák a világpiacok befoglalására-a miénk meg az emberi jogok olcsó kötésben -koldulni se mehetünk Felcsutra,mert bevisz a TEK.
Manhattan
Hagyóval szemben eddig még egy fillérnyi kár sem nyert bizonyságot, de ha a becsléseknél tartunk, akkor az Orbán/Simicska gengszterkormány számláján immár 6.000 milliárd forint van. Ez azért háromezerszer (!) több, mint amennyit Hagyónak tulajdonítanak.
lópicigáspár
Azért ez a nagy nemzetközi bíróság is elmehetne a tarka f..ra! A Hagyóra csúnyán néztek és már jogerős a döntés, de mi lesz a több ezer rendvédelmi nyugdíjassal, akiket aztán valóban porba aláztak és inkább átírták az alkotmányt, csak, hogy a vezér elégtételt vehessen a 2006-os sikertelen puccsért!!
lajospapa
@lópicigáspár: A nemzetközi bíróság ítélete nem hagyóról szól, hanem egy emberről akit nem lehet a végtelenségig gyanúsítottként tárgyalás nélkül fogva tartani. Vagy bizonyítják, hogy bűnös vagy engedjék szabadon. Ez lenne a törvény. Meg az sem törvényes amit a rendvédelmisekkel csináltak, ahogyan említetted. Azt sem lehet ezt sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.