A csütörtökön megjelenő Heti Válasz arról ír, hogy a baloldalinak nevezett sajtókontingens szereplői azonban ugyanazokkal a bajokkal küzdenek, mint a politikai ellenzék: egységes koncepció nélkül fordulnak rá a 2014-es választásokra.

Elképzelhető, hogy az Orbán-kormány alatt jelentős érdeksérelmeket szenvedett piaci szereplők - „órákkal" a 2014-es kampány előtt - tesznek valamit az újabb Fidesz-győzelem és a médiában is fokozódó jobboldali térnyerés ellen, vagy ölbe tett kézzel figyelik az eseményeket? - teszi fel a kérdést a Heti Válasz.

Az szerintük máris ténykérdés, hogy az RTL tavaly elindított II-es csatornájának híradójában rendre kormánykritikus szemszögből tárgyalják a napi eseményeket.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Mond Uram!! Muszáj neked hülyéket is gyártani???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Turbó Pasi
A retekklub mindig is a nemzeti kormány ellen harcolt. Amikor még a Fidesz volt ellenzékben, az akkori balliberális kormány szekértolói voltak a szadesz klubosok és már akkor egymillióval fröcsögtek a Fideszre. Pedig akkor még a ballibantak voltak hatalmon.

És ez azóta se változott. :-)
hallgatag
@Sujkos: ’ثس=ثمي ثم ة=شق ىثنجىنو ىاخلئ ةه=ثقف ىثة ة=ثسغ ش ت=خ نعقرش شىئ=شيلاش ثققكم شغ خميشمق=خمو فث ثمرثفثةجمف لاعغه _____
nehogymá
@Turbó Pasi: mikor?amikor f,s, a nagy szó mágus köpködte gy.f.képét?
aremy
@scandináv: azért baj mert azt @urva kevesen láthatják.mert az rtl egyes csatornáján
semmi napi aktuális hír már évek óta nincs ja és minden hirt kétszer-háromszor monda-
nak el hogy sikeresen kitöltsék a műsor időt
mariaberta
Ezen az oldalon állítólag moderálnak. Igazán?
Tekla
@aremy: Idióta önreklámmal töltik ki a műsor időt. A híreik ,csak negatívumokról szólnak ,egy országot szorongásba rettegésbe tartva. Sehol egy örömteli hír. Csak raboltak ,gyilkoltak ,loptak, hazudoznak ,eltitkolnak ,megtiltás ,mocskolódnak . Közben próbálom megmagyarázni ,hogy nem lopunk ,nem hazudunk ,nem csalunk , nem bántsuk meg mások büszkeségét ,nem ócsároljuk mások munkáját. Hát ez szélmalom harc!
Kurva képzést indítottak ,amire fizetnek és senki nincs börtönbe? Tisztességes országban rég lefejezték volna őket ,ilyen agyament családi veszekedések ,erkölcstelenség ,krimi hegyek mellet nincs egy nézhető műsor sem! Vagy szörnyűség ,vagy tisztességtelenség, és ezen nő fel az ifjúságunk!! Ezek az idióta tapló célebek lettek a bálványok! Lányoknál az a sikk ,hogy nem tudja megkülönböztetni a lábost a fazéktól , nem tudja milyen a tepsi? Erre kell tanítani a gyerekeinket ,meg arra ,hogyan kell ölni és megpróbálni megúszni. Ennél csak a kitudja milyen ízű szörnyek mutánsok stb mutogatása szórakoztatóbb elalvás előtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.