Orbán Viktor a zsoldosait és hadibeszállítóit részesíti előnyben - mondta Bajnai Gordon az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Az Együtt2014-PM szövetség vezetője arról is beszélt, hogy közös ellenzéki listát és miniszterelnök-jelöltek szeretnének.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@magyarbakancs: ...Magyar...?...???...)))))...)))))))))) Aranyos!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
@miazavalami: Harc közben az ember látása beszűkül.
Tudata is.
Macsi
Sárkány ellen sárkányfűűűűűűű
miazavalami
@magyarbakancs: Na hallod!
Kifejteném bővebben is , de nem érek rá. Esküvőre készülünk , megy a sütés , főzés...:-)
Talán este.
Sziasztok.
:-))))
Hellcat
Mind1 csak valakit hibáztatni lehessen...ők soha nem rontanak el semmit ők tökéletesen jól csinálnak mindent csak a kurva szocik/libsik/EU/IMF belekontárkodik a dologba...mindig mindenre van olyan magyarázatuk amivel elhárítják a felelősséget, és ha buknak is akkor is igazából nyertek. Minden sikerstory, a propagandával és a statisztikával mesteri módon előadják, hogy a szocik által okozott munkanélküliség ő alattuk csökkent, holott pont hogy ő miattuk dolgoznak egyre kevesebben, a közmunkások meg megmaradnak tölteléknek a jó adatok végett. Arrogáns tetves rabló maffia banda...mindenhova beásták magukat és tönkrevágják az országot ellehetetlenítve minden következő kormány munkáját, de ők már tök leszarják a pénzek/traffikok/vállalatok kiosztva a haveroknak, ha leváltják pket az azért van mert jó munkát végeztek is nicns rájuk szükség. Minden más a kövi kormány hibája.
Csizmás Kond
Egyik ezt a másik azt...úgy beszél mintha őkelme nem részesítene senkit előnybe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.