A 444.hu rakott ki egy vidót, amin a Google Street Views segítségével azt mutatják meg, hogy vezetik be a házba a vizet egy közkútról Ózdon.


Nagyobb térképre váltás

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Örülök ennek a videónak. Remélem az ózdi polgármester is örül...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
leszúrt rittberger
Nahát, mégsem a cigányok lopják, hanem egy szép takaros magyar ház? Mik vannak...
Csodapók
Klassz! Szemmel láthatólag nem cigány putri.
miazavalami
Remélem ezek után végig járják a házakat és aki ingyen vételez azt megbüntetik!
pacsni
szerintem azt kène megmutatni papiron, hogy viki hogy lopja a mipènzunket
tivoli
Ha pontos a képen látott lakcím, lehet kiszámlázni a büntetést, amelyet a most büntetett emberek kárpótlására kell fodítani.@miazavalami:
coyote3
Örülök ennek a videónak. Remélem az ózdi polgármester is örül...
ila51
@tivoli: dehogy , a nagyított képen elmentem a putrik felé , ott még kút sincs
békésben is a fóliások közül lopták a gázt
tivoli
@ila51: Mindjárt gondoltam...
Békésben is cigányok fóliáznak?
Bugajakab
Érdekes lenne tudni, mennyit keresnek a vízmű vezetői, meg a felögyelőbizottságban ki az a Pelcz Gábor?
szaboria1
@Bugajakab: Pelczné Gáál Ildikó férje .
Bugajakab
Az egészben tényleg az az érdekes, hogy eddig is tudták mi folyik ott bocsánat, folyik el, de miért a legnagyobb melegre időzítették. Érdekes volt az egyik televízó pálfordulása. Az első, talán korrektnek mondható híradások után minha el lettek volna igazítva a szerkesztő riporterek. A híradások azt sugallták, hogy a polgármester intézkedései egyáltalán nem okoztak zavart Hétesen. Mutattak egy képet ahol a szerkesztő riporter nyomja a kutat, vastagsugárban folyik a víz. Elmondja a nézőknek, hogy kb. 30 percenként jön erre valaki vízért, s nincs itt gond. A kép sarkában bevillant egy pillanatra vagy tíz ember lába, akik ott sorakoztak. :-) Ez a tényszerű tájékoztatás. Az újságíróknak nem kell valamiféle esküt tenniük, mint az orvosoknak?
csegala
@Bugajakab: Ha fideszes, akkor nem. Akkor csak a Gazdára esküszik fel.
gabrella
Azok is ebből a fajtából valók. Csak eszesebbek.
tivoli
@Bugajakab: Amikor árvíz idején OV. éppen a gátakat járta, a melósok ki lettek zavarva a képből, hogy ne zavarják a nagymester szereplését.
Egy kamera azt mutat, amit láttatni akar, vagy semmit.
hallgatag
Az `ÈLET egyik legfontosabb elemét - a VIZET - embertöl,még ha cigány is, elvonni, elzárni BÜNCSELEKMÈNY !!! Ezt tudni kellene egy bunkó falusi vezetönek is...ilyent nem szabad tenni, vizdijat be lehet hajtani, de szomjanhalni tudatosan tömeggyilkosság !!! A XXI. században élünk !!!
bakegya
2011 November- már megint hülyére vettek!2013 Augusztus havában!
sentinel216
A videón látható víz vételezése igenis legális. A ház mögötti fészerben ugyanis a nemzeti tákolmányban engedélyezett pálinkafőzéshez szükségeltetik a hűtővíz. Aki ezt akadályozza az ov törvényt szeg. A pálinkára pedig szükség lesz a választás idején, hogy a telepi népeket még jobban el lehessen butítani.
Szvetlana
Igaz, hogy a képen 2011 novemberi dátum van, de a lényegen nem változtat. Lopják a vizet, és nem cigányok. Pedig ilyen módon vízhez jutni, ezt is cigánykodásnak hívják mifelénk.
Egyesek magukra nézve értelmezik azt, hogy a vízhez jutás alapvető emberi jog.
verőce21
Disznóvágáshoz kapcsolódtak az utcai hálózatra. De a lopás az lopás.(ugyanúgy, mint a kocsimosás az ilyen közkutaknál) :)
kkalman
A "lopók", hogy nem tűnnek cigányoknak?
mátmar
Nem igazán cigányok. Ha meg tudtak a lopásról akkor miért nem tettek ellene? Nincs elég városi huszár (közterületfelügyelő)?
sport50
na polg.mester "úr" lehet intézkedni!!!vagy talán ismerőse aki lopja a vizet???
mate03
Vannak gazdag cigányok is.De nekik nem ilyen kis szar házuk van!
mariaberta
És miért nem zárták el a slagos háztól? Vagy azok is cigányok?
magyarbakancs
A víz lopásért is a Bajnai és Gyurcsány maffia baloldal irányította.
mate03
@magyarbakancs: Hú ez eszembe sem jutott!
magyarbakancs
@mate03: Tisztelt Polgármester úr!
A Bajnai-Gyurcsány maffia baloldal lopatta a vizet Ózdon.
Még ez a mondat hiányzott az ön nyilatkozatából.
Elnézését kérem de ez kimaradt és rosszul éreztem volna magam ha nem hallom nap mint nap.
Mert ezek a mondatok nem hangzanának el hiányérzetem támadna.
Tisztelettel
Most írtam a polgármester úrnak.
vukkocska
@verőce21: disznóvágás 40 fokban? De jól értesült vagy. Ilyenkor a legjobb a hurka meg a disznósajt. Ha ilyen gátlástalanul lopják a vizet, meg is érdemelnek egy kiadós gyomorrontást. Azt sem értem, hogy ilyen házsor előtt mi a francnak van közkút. Azt oda kell tenni, ahol más vízvételi lehetőség nincs.
szelbatyo
@vukkocska: Közkutat elsősorban oda kell tenni, ahol VÍZ van... ( Hofi mondta : " Azért jó a kerekes kút, mert azt oda lehet tolni, ahol víz van !..."
Más: A hozzászólók egy része felfedezte, hogy a kép dátuma 2011 NOVEMBER !!! Akkor meg azért néhány ( lopásra is ) elszánt gazda már ölhet disznót... Bár az orbán is ott lett volna !... Disznóölés !... Istenem, de szép lett volna !... De csak álmodozunk...
szelbatyo
@verőce21: "...a lopás az lopás.(ugyanúgy, mint a kocsimosás az ilyen közkutaknál) :) ..."
Egy lavór vizet vittem a lakásból az autó kisebb mosására ( szélvédő, rendszámtábla, lámpák, ) . Az utcai lefolyó felett. A Yard ( két unatkozó ... akárki, mert hogy a rendet nem őrzik, az biztos... ) arra járván kiszólt az autójából, hogy hagyjam abba. ( EGY LAVÓR VÍZZEL !!! ) Úgy 5 perc múlva visszajöttek, és - mivel még mindig ott tököltem ( kimostam a szivacsot, EGY LAVÓR VÍZBEN !!! ) - feljelentettek, környezetszennyezésért... Nesze neked, rendvédelem, meg polgárbarát, meg szolgálunk !... PINTÉR, TAKARODJ !!!... És vidd magaddal a zorbánt is...
bencemacska
@szelbatyo: 2011. november, akkor vették észre, hogy sok vizet igényel a pálinka főzés! Azóta gondolkoztak azon, hogy oldják meg a kérdést. 2012. decemberre kitalálták a módszert, hogyan csökkentsék a fogyasztást. 2013. aug. (kánikula csúcspontja) : elérkezett a végrehajtás időszaka, lezárták a kutat. No nem azt, amelyik slagcsatlakozóval van ellátva!
verőce21
@vukkocska: Az a fénykép 2011 novemberében készült...mami! :)
verőce21
@szelbatyo: (14:18) Miért nem hagytad abba, ha már szóltak! - a környezetszennyezés pedig igaz, lavór meg vödör nélkül is. :)

(ezt ők megtehették volna már elsőre is, csak hagytak neked egy kis gondolkodási időt.) :)
vukkocska
@verőce21: Én mami vagyok, de nem a Tiéd. :) Virágos kert 2011 novemberében? Árnyékos napsütéssel? Na mindegy, de a lopás akkor is lopás. A szép ház előtt, pedig biztos van a házban is, meg talán nem szűkölködik annyira, hogy ne tudná kifizetni a vízdíjat.
vukkocska
@szelbatyo: azzal nincs bajom, hogy oda van írva a 2011 november, de hogyan rögzíthette a google 2013-ban? Kintfelejtette a slagot?
verőce21
@vukkocska: (15:19) Hiába vergődsz, nézd meg a kép alján a dátumot! :)

(Novemberben is szokott sütni a nap! - és virágok is vannak)
vukkocska
@verőce21: Láttam a dátumot magamtól is. A googl pedig 2013-ban rögzítette. Nem ellentmondásos ez egy kicsit? Egyébként pedig nem vergődöm. Ismét leírom: mindegy, hogy mikor lopták, de lopták. Takaros házból és nem a cigányok.
vukkocska
@verőce21: ahogy a 2011 november oda van írva, az is ott van, hogy 2013. Google. Ne legyen szelektív az olvasásod. Ha az egyik igaz, a másik miért nem? Abban miért kételkedsz? Egyébként az egész ennyit ér,
verőce21
@vukkocska: A képen disznót vágnak legyen ennyi elég...!
sentinel216
@szelbatyo: A fotón látható nem cigányok tevékenységéről nem tudhatjuk, hogy az ott álló két autót nem mosták e tisztára a lopott vízzel? A slagot ezután húzták be a fészerbe, szerintem pálinka főzés ürügyén, de vannak akik állítják, disznót fürdettek vele, mert holnap reggel tor lesz.
Persze erre nem jár rendőr, mint ahogyan Te megszívtad a bírságot.
JAJMÁR
Ez a slagos vízvételezés szuper! Nem ám kijönnek 2 vödörrel.. ők lefoglalják az egész kutat. Le se kell zárni. Ha netán valaki még slagozni akar, keressen másikat !
Jól nézhet ki az utca disznóvágás idején :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.