Elszámította magát Bajnai Gordon, a volt kormányfőnek alig van esélye arra, hogy a 2014-es választásokon egy baloldali pártszövetség listavezetője legyen – állapította meg az osztrák Die Presse című lapban kedden megjelent írásában a vezető konzervatív újság tudósítója. Peter Bognar úgy látja, Bajnai a baloldal reménysugaraként tért vissza a politikai színpadra, számítása azonban, hogy az MSZP-t maga mögé állítsa, és egy listavezetővé jelöltesse magát, nem vált be, s kezdeti lendülete gyorsan elapadt, míg az MSZP a „hitegetés taktikáját” választotta, és végül kosarat adott a volt kormányfőnek. Bajnai listavezetőségéből azért sem lett semmi, mert Mesterházy Attila MSZP-elnök is igényt formál a miniszterelnöki posztra. A két politikus népszerűsége kiegyenlítődött, ezért nincs ok arra, hogy Mesterházy lemondjon Bajnai javára a listavezetőségről – írta Bognar, azzal zárva cikkét: a baloldalnak közös fellépésben kell megegyeznie, mert a közvélemény-kutatásokból látható, csak egy széles...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
A zorbáncot meg pláne leírták külföldön. Egy bohócnak tartják.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tootsy
@silber13: Aha,... Ezt hivjak "soros kotesnek"...:o))
kkalman
@Tootsy: A soros kötés nem annyira jó, mert csak a sorban az utolsót csipkedi az áram. Akkor én inkább párhuzamosan kötném őket az áramkörbe, hogy egyformán jusson mindegyiknek az élvezetből.
Tudod, én nem vagyok irigy. Miért csak egynek jusson az élvezet?
coni
Sokkal több rejtőzködő szavazó van, aki csak Bajnaival tud elképzelni egy valódi rendszerváltást, ezért lesz még meglepi. Mint 2002-ben és 2006-ban. Előre ittak a medve bőrére.
Tootsy
@kkalman: ... meg egy kis foldeles?...:o))
szaboria1
@crow0131: Pedig valami változásnak lenni e kell, mert már a vidéki embereket sem lehet megvezetni. Amikor a vidéki is azt mondja ennyire az MSZP se rabolta le őket akkor erre oda kellene figyelni. Csak a kis apró pl. fűszer paprikát termesztőktől most is már mélyen áron alul akarják megvenni a paprikát 30 - 45.-ft/kg te pedig már 4000 - 5000.-ft/kg veheted meg a megőrölt paprikát.
kkalman
@Tootsy: Másfél-két méter mindegyikre?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.