Ráhel és Sára a Sziget Fesztivál VIP-részlegében tűnt fel, ahol édesanyjuk és kishúgaik társaságában buliztak, no és egy TEK-es szakember kíséretében - írja a Bors.

Orbán Viktor lányai legutóbb a Soundon tűntek fel, ahol többek között szendvicstáncit is előadtak, annak pedig nem örültek, hogy kamerázták őket. Nos úgy tűnik, ez a kis inciens nem szegte kevüket, hiszen most a Szigeten múlatták az időt.

A VIP-sátorban ezúttal elmaradt a szendvicstánc, férfi partnereknek nyoma sem volt. Nem ittak alkoholt, csak vizet és üdítőt vásároltak. Testőr kísérte őket és a Quimby együttes koncertjére mentek - írta a Bors.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@entero: Több embert lőttek már fejbe a világon, mint miniszterelnököt. Itt Magyarországon is. Antall, Boross, Horn, Medgyessy, Gyurcsány, Bajnai miért nem féltek, hogy lelövik őket az utcán? Nekik miért volt elég a szokásos köztársasági őrezredi védelem? Ez a mostani okkal fél, mert sikerült rengeteg embert a végtelenségig elkeserítő helyztebe hoznia. Ha emberségesen kormányzott volna, most nem kéne rettegnie a besz@rinak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Halszem
@entero: Hozzászólásaidból ezen nem csodálkozom! :-)
bence
@jedilovag: elvtárs ! Csak megsúgom,hogy tudd!,orbán ,kövér,stb.elvtársakat a TEK védi 100 milliókért havonta a mi pénzünkön ! Számítsd ki,hogy melyik taszítja nagyobb nyomorba az országot ?! Ugye,hogy nem kellett a számításhoz dr.-i diploma ? Hát csak tegyetek egy kis szivességet egymásnak és beledöglik a nép az egymásnak tett szivességetekbe !
dömdödöm
a két orbán gyerek mit keres a huligánok között ??? ( sok kérdő jel ! )
Manhattan
@tivoli: Ők hajnalban egyedül flangáltak az kihalt utcán. Prédák lettek...
hallgatag
dög unalmas, lerágott csont már - ez nem hir többet !!!
coyote3
Akkor most nem volt szendvics tánc a gyűrűs menyasszonynak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.