Ráhel és Sára a Sziget Fesztivál VIP-részlegében tűnt fel, ahol édesanyjuk és kishúgaik társaságában buliztak, no és egy TEK-es szakember kíséretében - írja a Bors.

Orbán Viktor lányai legutóbb a Soundon tűntek fel, ahol többek között szendvicstáncit is előadtak, annak pedig nem örültek, hogy kamerázták őket. Nos úgy tűnik, ez a kis inciens nem szegte kevüket, hiszen most a Szigeten múlatták az időt.

A VIP-sátorban ezúttal elmaradt a szendvicstánc, férfi partnereknek nyoma sem volt. Nem ittak alkoholt, csak vizet és üdítőt vásároltak. Testőr kísérte őket és a Quimby együttes koncertjére mentek - írta a Bors.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@entero: Több embert lőttek már fejbe a világon, mint miniszterelnököt. Itt Magyarországon is. Antall, Boross, Horn, Medgyessy, Gyurcsány, Bajnai miért nem féltek, hogy lelövik őket az utcán? Nekik miért volt elég a szokásos köztársasági őrezredi védelem? Ez a mostani okkal fél, mert sikerült rengeteg embert a végtelenségig elkeserítő helyztebe hoznia. Ha emberségesen kormányzott volna, most nem kéne rettegnie a besz@rinak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
Apjuk -anyjuk igazi arcát egyetlen gyerekük sem lesz képes már eltakarni!
soljanka
Én a gyerekeket soha nem bántanám.
De az azért "picit" bosszant, hogy én fizetem a bulizásukat...
Nakimaga
Mi az ,hogy VIP részleg,egy fesztivál területén?És ezt szinpadok-ként lehet értelmezni,mert akkor ez egy értelmezett értelmetlenség ???
bakegya
@soljanka: aki nem kényszerült soha-és nem is kívánom az ellenségeimnek sem-annak a matematikai logikának az ismeretét,hogy a röhögő örökösök sem fán teremnek, akkor bizonyára oszthatnám a szemléletet, minek alapján véleményedet megosztottad.Tiszteletre méltó,de...
Számomra az arcul ütés is bűn!-az énképünk csak a másik szemében láthatjuk!-nem akarják magukat láttatni---félni valójuk van---jól érzik,a batyút a hátukra kötötte...semmi sem véletlen!
human
@soljanka: Egy királyságban ez természetes.
marlin
És meg egy nagy érdeklődésre igényt tartó hír!!
188.227.227.59/image/article/main/.550x1100/77644.jpg?lavid=265181
"Új, befolyásos barátokat szerzett, Gáspár Evelinke (a Gáspár Győzike nagyobbik kislánya) akik Miami legmenőbb bulijaiba is magukkal viszik. Az egyik ilyen partin találkozott a világhírű zenésszel, Flo-Ridával is, közös fotójuk a Bamboo Miami Clubban készült."
GeoCravker
A vak komondor otthon maradhatott. De jó!
Csodapók
A szülők beadták a derekukat és elvitték a csemetéke
-pár milliónyit érő védettség mellett- bulizni.
Szép is az.
Kár, hogy sokaknak még az sem adatik meg, hogy elherdáljanak
némi pénzt egy komolyzenei koncertre, egy színházi előadásra,
egy múzeumi belépőre..
A lényeg, hogy a kormányfő gyerekei lássák, milyen az élet...

...madártávlatból
vukkocska
Lévai Anikó nagyon rosszul néz ki. Szegény. Pár évvel ezelőtt még egy derűsen mosolygó, teltebb arcú hölgyet lehetett látni. Most csont és bőr.
nemkati
@Csodapók: Ebből csak a milliónyit érő védettség az, ami nem adatik meg másnak, mint 0rbán családjának. Egy miniszterelnöknek és tartozékainak mindig több jut még egy általgembernél is, ezzel nincs is gond. De vajon miért kell őket ennyire őrizni, és ilyen óriási pénzekből, nem csak egy-egy alkalommal, hanem naponta? Melyik miniszterelnök költött ennyit a saját védelmére az elmúlt 23 évben? Egyik sem. 0rbán teremtette meg azt a helyzetet, hogy erre szüksége legyen, és most iszonyatosan retteg. Minden oka megvan rá.
nemkati
@vukkocska: Elrepült felette az idő vasfoga... na meg nem lehet könnyű élete ilyen pasi mellett. :)) El tudom képzelni, hogy milyen lehet, ha pár dolog már az ő szemét is csípné.
Csodapók
@vukkocska: Én meg pont arra gondoltam, hogy még női szemmel nézve is jó nő!
Öt gyerek után, egy kormányfő férjjel megáldva...szerintem a bombázó kategória.
Csodapók
@nemkati: Sajnálom a gyerekeket, mert egyrészt nem tehetnek róla, hogy kik a szülei,
másrészt soha nem fogják megtudni, mi az igazi magyar "rögvalóság".
coyote3
Én megvédtem a soundos szórakozásukat. Ugyanakkor sokat elmond Rachel jelleméről a tánca az alábbi cikk tartalma alapján...
www.nyugat.hu/tartalom/cikk/orban_tiborcz_sebesz_menyegzo_legenda
vukkocska
@Csodapók: én mást láttam :) A horpadt, beesett arcát. Nem véletlen, hogy a felét eltakarta. Ettől még láthatod bombázónak :)
Csodapók
@vukkocska: Bevallom, engem Orbán sörhasa és a neje beesett orcája sem érdekel valójában,
az sokkal inkább, hogy mibe fáj nekünk a családjuk őrzése-védése...:(
Hehe
Én eddig azt se tudtam kik ezek és hányan vannak , de most a lányok folynak mindenhonnan !
Hellcat
Már jó hogy van pénzük kifizetni a jegyet csak azért hogy "felügyeljen" rájuk...
pacsni
ès mire ugyelt az annyuk? nagykoruak, mit sza@rakodik koztuk. ès kulonben is vannak arra olyan fickok jò formàba, ha 10-en osszeàllnak elkapjàk csa az egyik vip lànyt aztàn az annya mitcsinàl ? semmit, ha nem vigyàz akkor mèg o is kap kèt taslit.
Brother Louie
@pacsni: Arra ügyelt, nehogy szájbafotózzák a Leányokat. Mert azt ugye nem lehet.
bakegya
@nemkati: @Csodapók: le van osztva annak,hány bányakapitányt és melyik földhivatalt kell úgy lerendezni,hogy köztörvényesen ne lehessen belekötni.Az összes bundaügyletben benne van.A nyilvánosságot is ezen okból kerüli.Az is nevetségesen kisstílű volt ahogy a devizások közé bedobta magát,aztán a nagyfőnök meg utasíthatta a főügyészséget.A pereputty zenei izlése egyébként nem igazán a szinvonal tartóoszlopa.
pacsni
@Csodapók: majd ha tobb eszuk lesz, akkor kiosztjàk rendesen az URISTENT!
csa-csa
@soljanka: az előző bagázs gyerekeikét is mi fizettük
csa-csa
@Csodapók: annyiba fáj a srácok őrzése amennyiben a mindenkori genya bagázs családjáé!
csa-csa
@bakegya: miért kéne? a gyerekek nem viselhetik a szülei tetteinek ódiumát!
Csodapók
@csa-csa: Tényleg? Lehet, hogy csak városi legenda, de Kádár János meglépett a testőrök elől, úgy ment meccset nézni. Az Orbán família mostanában meg direkt
keresi a lehetőséget, hogy minél nagyobb létszámban kelljen védenie a TöK-ös legényeknek a családtagokat. Én tkp.sajnálom az Orbán gyerekeket, de nem kéne hírverés annak, hol járnak, mit csinálnak és a kutya nem figyelne fel rájuk.
Brother Louie
@csa-csa: Ezzel az a probléma, hogy az előző bagázs gyerekeit a Köztársasági Őrezred védte mint a többi állami vezetőt. Körülbelül 1500 ember évi 6 milliárd forintból.

Amit egy tollvonással megszüntettek és besoroltak a Készenléti Rendőrség alá.

Most van a "TEK" körülbelül 500 ember évi 13 milliárdos költségvetéssel.

Ez pont hatszorosa a 2010 előttinek.
bakegya
@Csodapók: és még a nemzet legjobban fizetett nemzetbiztonságán is egy szakavatott felügyelő,mint főallású anyaoroszlán önkénteskedik.
Csodapók
@bakegya: Én is anyaoroszlánként védeném a gyermekeimet,
de nem provokálnám azokat a csórókat, akik még egy moziba sem jutnak el...
human
Melyik kormányfőt védték jobban Gyurcsányt vagy Orbánt? Tehát melyiknek kellett jobban félnie a néptől? Következésképpen melyik tett többet az ország ellen?
bakegya
@Csodapók: félre értettél,én a szakavatott megfigyeleti tevékenységre gondoltam.Kora ifjúságától kezdődően van bent gyakorlata!-csak most vicktornak jelent.
Csodapók
@bakegya: "Férfiasan" bevallom, hogy általában nehezen tudlak követni,
de most kivételesen értem, amit mondasz, és egyet is értek Veled. ?)
entero
@nemkati: Valószínűleg az olyan gyűlölködő kommentelők miatt kell védeni őket többek között, mint akik néha itt is írnak. Emlékezz csak, hány esetben öltek már meg miniszterelnököt a világon? Ha te, vagy én, vagy bárki kimegyünk az utcára, általában nem kell attól félnünk, hogy fejbe lőnének, de egy ország vezetőit sehol nem szereti mindenki.
entero
@Csodapók: Nincs ebben semmi provokáció. Aki megteheti, védje a gyerekét, ahogyan akarja.
nemkati
@entero: Több embert lőttek már fejbe a világon, mint miniszterelnököt. Itt Magyarországon is. Antall, Boross, Horn, Medgyessy, Gyurcsány, Bajnai miért nem féltek, hogy lelövik őket az utcán? Nekik miért volt elég a szokásos köztársasági őrezredi védelem? Ez a mostani okkal fél, mert sikerült rengeteg embert a végtelenségig elkeserítő helyztebe hoznia. Ha emberségesen kormányzott volna, most nem kéne rettegnie a besz@rinak.
secu52
@vukkocska: A ,,szegény" szó,sehogy sem illik ide,már bocsánat!Részt vett a családi panamákban,föld mutyikban,nagyon szépen sikerült 47 ingatlant összesszeszedni rövid idő alatt,legyen szó Tokaj szőlőhegyeiről,vagy egyéb,dolgozó emberek elől elrablott földekről!Ugyan már!Minimum bűntárs,mint Elena Causecku!
tivoli
Ne is kerüljenek Bándi Kata és a pécsi Páva Zsolt lányának szomorú sorsára.
jedilovag
@nemkati: Hát a Gyurcsány elvtárs barátodat cáfolom elvtársam, mert őt igen is védték!!! Ha tudni akarod most is védik az állam pénzén! A Pápai Nagyasszonyt is ugyanezek a "testőrök" védik.
Ennyit tesz egy kis szívesség nálatok elvtárs. Taszítsd nyomorba az országot és örökre hálásak lesztek egymásnak.
csa-csa
@human: nyugodj meg egyik sem fél a néptől!
vukkocska
@secu52: tudod, én most kifejezetten az emberre gondoltam, amikor arról írtam, hogy szegény, milyen rosszul néz ki. Valamiért amortizálódott, sokkal jobban, mint az a három év, ami eltelt. Egyébként a többiben igazad van
bence
@Hellcat: ! Mert szerinted ők fizetik ? Nem mi ?!
entero
@nemkati: Gyurcsányt a mai napig védik, és olyan miniszterelnöke egy országnak nem lesz soha, aki nyugodt lehetne.
Halszem
@jedilovag: @entero: Mindketten vagy tudatosan, vagy merő rosszindulatból hazudtok!
Gyurcsány miniszterelnöksége alatt (és azóta is) többször találkoztam vele véletlenül az utcán. Természetesen láttam öltönyös "úriembereket" a közelben, de simán odamehettem volna a miniszterelnökhöz.
A dagadt volt focista esetében még az utcát is lezárják annyira retteg!
human
@csa-csa: Orbán titkosszolgálata pedig arra utal.
entero
@Halszem: Ha én azt írnám, hogy "véletlenül" összefutottam Orbánnal, el tudnád képzelni az itteni reakciókat? :-)) Egyébként én is bármikor odamehetnék hozzá...
Halszem
@entero: Hozzászólásaidból ezen nem csodálkozom! :-)
bence
@jedilovag: elvtárs ! Csak megsúgom,hogy tudd!,orbán ,kövér,stb.elvtársakat a TEK védi 100 milliókért havonta a mi pénzünkön ! Számítsd ki,hogy melyik taszítja nagyobb nyomorba az országot ?! Ugye,hogy nem kellett a számításhoz dr.-i diploma ? Hát csak tegyetek egy kis szivességet egymásnak és beledöglik a nép az egymásnak tett szivességetekbe !
dömdödöm
a két orbán gyerek mit keres a huligánok között ??? ( sok kérdő jel ! )
Manhattan
@tivoli: Ők hajnalban egyedül flangáltak az kihalt utcán. Prédák lettek...
hallgatag
dög unalmas, lerágott csont már - ez nem hir többet !!!
coyote3
Akkor most nem volt szendvics tánc a gyűrűs menyasszonynak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok