Egy 15 és egy 16 éves fiút vettek őrizetbe a keszthelyi rendőrök, miután a fiatalok éjszaka megverték és kirabolták egy ismerősüket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Bravó ??? ! Gyerek csinál gyereknek , gyereket.Kedves "honatyák" és ezeket a gyerekeket ki tartja el ? Mert most már "szabad a pálya " !
csa-csa
@Horizont: egyetértek! éppen ezért végképp eltörölni az összes ilyen rohadék csűrhét!
csa-csa
@Horizont: ez csak nyomatéka volt egy film címével, de egyszerűen lelőni az összes rohadék csűrhét és ad acta. ádázul gyűlölöm a bűnözőket! különösen akik szórakozásból, jó balhénak tekintik a rablást, az idősek, gyerekek bántalmazását, a gyilkosságot is. Na azokat kétszer nyírnám ki ha tehetném! Ne adja a sors hogy szüleidet, gyerekeidet bántalmazza egy ilyen tetves bagázs!
csa-csa
@Horizont: lehet, de ez a sok tetves csűrhe "ön"nön szórakoztatására rabol, gyilkol!
hát dögöljön meg mind! sajnos Veled együtt csak gondolatban juthatunk el jó messzire!
sokan vagyunk ám hidd el csak mi nem tehetünk semmit! az a szaporodó mocsadék csűrhe meg azt tesz amit akar szinte büntetlenül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.