Szabó Tímea, az Együtt-PM társelnöke elmondta: tudják, hogy „a Fideszben általános az, hogy megfélemlítik a saját képviselőiket, megfenyegetik őket akár egzisztenciálisan is”. Az Együtt-PM szövetség számára elfogadhatatlan, hogy „Kövér László házelnök gyenge idegzetű pedellus módjára személyes szabadságharcot vív a szólásszabadság és a véleménynyilvánítás szabadsága ellen” - fogalmazott a politikus.

Forrás: pestiriport.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sede
@sport50: hamarosan eljö az idő, amikor a zsíros parlamenti padsorból kiszorulók elkezdenek "énekelgetni"...
ranger47
@Sede: Ez demokratikus?Na neeeee!! Ne gyalázd meg a "demokratikus" jelzőt egy hazug,csaló banda nevével!!A fideSS, náci jobbikkal kokettáló,gyülevész tróger banda!!
ranger47
@Sede: Inkább aljas módon,hullahegyeken átgázolva mocskolódni!!Mint 2002-ben,2006-ban is! "a Haza nem lehet ellenzékben!" orban most is készül a bukására valami országégetővel!!
coyote3
@Sede: Mint a nevükben is benne van: demokrata...
Sede
@ranger47: cinikusan írtam, ott a vigyori jel :-)
nehogymá
megfélemlitik?mivel?maguk választották.nagy része nem a mindennapi megélhetése miatt csinálja hanem sokkal többért. zsarolás miatt nem lett képviselö senki.kiszállni meg csakugy nem lehet.az egyenkénti beszélgetés a párt elnokkel anno világossá tette mindnek mit várnak tölük és mit kapnak érte.az egy két elhajlóval látványosan elbánnak,ebböl tanul a többi is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.