Szeptembertől nem fognak cafeteriát kapni a pedagógusok, talán a jövő évtől igen - írja a Világgazdaság.

A 2014. évi költségvetési tárgyalásokat követően tudunk bővebb információt adni arról, hogy részesülnek-e majd cafeteriában, azaz béren kívüli juttatásban a pedagógusok - nyilatkozta a Világgazdaságnak a Köznevelésért Felelős Államtitkárság. Ezek alapján a tanárok idén szeptembertől nem fognak béren kívüli juttatást kapni, jövőre talán.

A lapnak mind a Pedagógusok Szakszervezetének (PSZ), mind a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) vezetője úgy nyilatkozott: mindent megtesznek azért, hogy cafeteriát kapjanak a tanárok szeptembertől. Bár Galló Istvánné, a PSZ vezetője nem látott sok esélyt arra, hogy miután a béremelésnek is csak a 60 százalékát kapják meg szeptembertől a pedagógusok, béren kívüli juttatásban részesülnének.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nehogymá
@Brother Louie: akkor a cafeteria olyan mint az adokedvezmény?csak annak jár aki jól keres?(tudom,hogy nem ,csak b ssza a csöröm,hogy mindenböl kimaradok sokad magammal)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@Levendula: Hááát őszinte részvétem.
Bizony van olyan munkahely ahol azok a kedvezmények se "járnak" amit a törvény pedig előír.
tűzróka0919
Megérdemlik mert gondolkodás nélkül szavaztak a trottyeszre . Tetszett nekik a Gyurcsányozás , hát most egyék meg amit főztek az un "értelmiségiek" . Nekik meg a tanulatlan embereknek köszönhetjük ezt a rémuralmat . No meg vastagon benne van a diákok keze is . Nagyon sokan meggondolatlanul szavaztak az üres lózung dumának bedőlve .
mátmar
@Brother Louie: Elvenni konkrétan tudnak, visszaadni konkrétan ígérnek! Erre az ígéretre mérget lehet venni.AZ ÍGÉRETRE. A betartására már nem.
Gyuri Géderről
Maguknak keresték a bajt, sőt még másokat is belerángattak, mert Ők tanárok.
Brother Louie
@Gyuri Géderről: Jó, de egy "értelmiségi" csoporttól azért mást várna az ember.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.