A román államfő jövőre már nem engedi a Bálványosi Szabadegyetem és Diáktábor megtartását, mert a magyarországi politikusok pofátlanokká váltak.

Traian Basescu román államfő szerint "a magyarországi politikusok nagyon pofátlanokká váltak, valószínűleg a jövőben nem járulunk hozzá a Bálványosi Szabadegyetem és Diáktábor megtartásához" - olvasható a maszo.ro hírportálon.

"Az idei volt az utolsó év, amikor a teljes magyarországi politikai elit zavartalanul lófrált Hargita és Kovászna megyében" - fogalmazott.

A román külügyminisztérium szerint a magyar politikusok kijelentései a román közigazgatás átszervezésével kapcsolatban beavatkozást jelentenek Románia demokratikus és szuverén folyamataiba. A román államfő is mondta, hogy Románia kész szerepet vállalni Magyarország rendreutasításában, mert feszültséggóccá vált a régióban - olvasható a maszol.ro hírportálon.

Azt is kijelentette, hogy Romániában sosem lesz etnikai alapú közigazgatási átszervezés. Szerinte ez sztálinista gondolat, a szabadon elfogadott alkotmányuk egységes Romániát biztosít.

180 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kedwes
Őszintén gratulálok a nemzetközi elismeréshez!
Még jó, hogy kimondta: "a magyarországi politikusok nagyon pofátlanokká váltak..."
Tehát nem a Magyar néppel van a gond!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rugacs
@JAJMÁR: Az Eu nincs ellenségnek kikiáltva, én annak tartom. A fidesz nem eu ellenes. Csak nem értenek velük egyet mindenben. Nekem sokkal rosszabb a véleményem róluk. A Barroso-t és a M.S-t nem butáknak tartom, hanem veszélyeseknek, ami azért nem ugyanaz, sőt! Én is hallottam őket nyilatkozni, és nem mernék hátat fordítani nekik. Ők azok, akik mosolyogva döfnének hátba. És ahhoz, hogy most nagyobb támogatást kapjanak egyesek, előzőleg tönkre kellett tenni az egész mezőgazdaságot, állattenyésztést. Ez még így sincs egálban! Sokkal többet vesztettünk, mint amit nyerni fogunk ...majd egyszer.
Sajnos, az, hogy igazam van-e vagy sem, majd később fog kiderülni, nem most. Most olyan a helyzet, hogy akár még neked is igazad lehet. Én örülnék, ha így lenne! De általában az ellenfeleink nem szokták beismerni leendő terveiket, tetteiket! A csaló sem úgy érkezik, hogy most azért jöttem, hogy átverjem magát! A németek anno a lengyelek lerohanása után meg nem támadási szerződést kötöttek az oroszokkal. Ez új neked? Az életben a csalás teljesen életszerű. Szinte már kötelező. De én ezt utálom!
ranger47
@Brother Louie: Na,erre van egy jó válaszom!Azért ,mert erre az indíttatást a félázsiai orban adta a mély magyar fideszeseknek,és a csatlós náci jobbikosoknak!És még meg is fejelte azzal ,hogy amikor csúfos vereséget szenvedett 2002-ben,rögtön sietett kijelenteni.hogy "a Haza nem lehet ellenzékben!"Nem különben volt nemzetellenes a következő vezéri parancsa országrontó híveihez :"sértsetek meg törvényeket,szabályokat!Én majd kimentelek benneteket,engem pedig megvédenek a jogászok,oszt jó napot!" Nos,ezek azok a népellenes úszítások amik ide juttatták ezt az országot!!
ranger47
@Brother Louie: Valóban nem!!Különösen veled nem!!
ranger47
@JAJMÁR: Ne feledd!!"minél rosszabb az országnak,annál jobb a fidesznek!"
ranger47
@rugacs: Normális ember nem a mondvacsinált "nemzetesdit" értékeli,miközben a segge kilóg a rongyos gatyájából!! Azt nézi,hogy egy partneri viszonyból mennyi jó,mennyi előny éri őt!Fogalmad nincs arról,hogy Magyarország mennyi támogatást kapott már az EU-tól! Csak a nacionalista hüjje bérdumát nyomod itt !!A tolvaj kormányod,és sunyi kérész életű slepje rogyásig össze rabolta magát!Nekik nem fontos az Unio,mert a lopott ezer milliárdjaikból fényesen élnének akár É.Koreában is!De azok,akiket megraboltak,kifosztottak a fél ázsiai tolvajok, igénylik a sok előnnyel járó EU tagságot, de nem a ti enyveskezű kormányotok révén!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.