Bár a postai liberalizáció nem hozott új riválist a Magyar Postának, a vállalat a hatékonyabb működés érdekében így is jelentősen csökkentette a dolgozói létszámát.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Magyarország jobban teljesít!!
Vagy nem??
Ha ezeket az embereket nem küldik el, akkor nehezen fogja a Fidesz elérni a célját, teljesíteni az ígéretét, miszerint 1 000 000 millió munkahelyet csinálnak Magyarországon!! :-((
Az irány "jó", még néhány hasonló elbocsátás-sorozat és teljesül az a fideszes ígéret is!! :-((
Nakimaga
Megint felszabadítanak ezer munkahelyet !
Zsuga
1000 ember a Postától, 1500 a Dunaferrtől. Egy héten belül 2500 plusz munkanélküli csak ettől a két cégtől. Tehát hol is csökken a munkanélküliek száma? Minden meghirdetett állásra óriási a túljelentkezés, a kötelezően meghirdetett közigállásokra is már a hirdetés megjelenése előtt meg van a protekciós jelölt. Én meg hülye vagyok, mert még ráteszek egy lapáttal az esélyeim csökkentése érdekében azzal, hogy kritikát gyakorlok egy-két fórumon a jelenlegi kormányról.
marlin
@lópicigáspár: A zOrr bán 1 000 000 munkahelyet ígért, ha így folytatják tényleg csak annyi fog maradni!!
Vagyis ezt az ígéretet kipipálhatják!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.