Állami, illetve hatósági beavatkozás szükséges ahhoz, hogy a 2003-ban csődbe ment Hajdú-Bét Rt. iratait ne selejtezzék le - írja a Magyar Nemzet.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ranger47
Van egy sejtésem,hogy hatalmilag fogják megsemmisíttetni azokat az iratokat azért,hogy ne legyenek bizonyító dokumentumok Bajnai ártatlanságát illetően! Bajnai minden ellene és általa indított pert jogerősen megnyert!Ezért a kérdéses dokumentumok is csak ezt támaszthatják alá! Ezt tudva, az ellenérdekeltek akarják mindenképp eltüntetni azokat!
coni
Törvény szabályozza milyen iratokat, meddig kell megőrizni. Mivel a jelenlegi hatalom politikai ügyet kreál egy évtizede csődbe ment cég károsultjainak megsegítéséből , kéne egy Bajnai törvényt hozni, hogy rá más törvények vonatkoznak mint a többi 10 millióra.

Jó lenne ha a kormány inkább azon fáradozna, hogy ne menjen tönkre gazdaságpolitikája miatt egyre több cég és ne legyen egyre több munkanélküli az országban.
Hellcat
Mivel az egész libás ügy csak egy fidesz rágalmazás ezért nem fogják összetörni magukat, hogy megvédjék a doksikat, közben majd előadják, hogy mindent megtettek a dokumentumok megmentéséért, de a mocskos balsilibsik belekontákodtak úgyhogy megsemmisítésre kerültek, hogy védjék magukat. Ide a rozsdás bökőt ha nem így lesz. Bajna eddig minden rágalmazós pert megnyert, az MNO szennylap oldalán is ott van a helyeigazítás, mégis a sok agyatlan barom elhiszi ezt a maszlagot.
Csodapók
@ranger47: Fura, hogy még megvannak az iratok, nem?!
Ha Bajnai tényleg hunyó lett volna, már évek óta eltűntek
volna az akták, fidesz-módra kideríthetetlen körülmények
között, öngyulladás következtében.
Egy okkal több, hogy Bajnait ártatlannak tartsam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.