Tát 900 évében benne van a magyar történelem, az örökös újrakezdéssel, a többnemzetiségű együttéléssel, azzal a szinte példátlan toleranciával, amely évszázadokon keresztül jellemezte a Kárpát-medencét – mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, mielőtt átadta a városi címről szóló adománylevelet Szenes Lajosnak, a Komárom-Esztergom megyei település polgármesterének.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ranger47
@aremy: Lehet,hogy nem mindenki tudja,ezért közkinccsé teszem. Az Oszmán Birodalom,a 147 éves uralma alatt tízszer annyi fürdőt épített,mint ahány stadiont orban épit.E fürdők némelyike ma is működik. orban stadionjai hol lesznek 147 év múlva? Szerintem a sitt telepen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ranger47
@Vasárnapiiskolás: Bár csak lehetnék!
Dr plágium
@vakvillám: Ne adj, újabb ötleteket, mert a végén törvénybe iktatják, hogy kizárólag orbán ivadékokból lehet m.elnök az elkövetkező 143 évben :)
bakegya
Nagy "törököt fogtunk" veletek!-világgá mentek a gyerekeink-legaláb is akiknek kedves az élete!A haza becsületét őrzőket meg a saját rezsitek csökkentésére használjátok,a fekete-rabszolgapiacaitokon.
aremy
@Dr plágium: nem m.elnök ha nem király vagy királylány ja és amiről nem tudunk az lehet hogy már a fidelsz óta már törvénybe van
magyarbakancs
Navracsics: Az itt élők nem csak a török pusztítását élték túl.
Meg a tieteket is túl éljük és esküszöm.
És mindennap imára teszem a kezem ,hogy eltakarodjatok abba a búbánatos na oda.
kata53
@aremy: Na nem mindegyik magyar. Őshazája nagyok fidiótának India!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.