A főváros legkésőbb ősszel új rendeletet készít a hajléktalanügy megoldására és kijelölik azokat a közterületeket, ahol senki sem lakhat - közölte Tarlós István főpolgármester a Magyar Nemzettel. A napilap szombati számában megjelent interjúban a főpolgármester elmondta, hogy a rendeletben tételesen felsorolják majd, hogy hol nem szabad lakni. "Ha tetszik, ha nem, visszatérünk ahhoz, hogy az aluljáróknak a gyalogos közlekedés az alapvető funkciójuk, nem más. Az alaptörvény szellemében kijelöljük azokat a helyeket, ahova szintén tilos lesz „odaköltözni". Például metrómegállókba, a pályaudvarokra és kiemelt köztereinkre" - mondta. "Aki pedig a hajléktalanok közül mégse fogadná el a segítséget nyújtó kezet, el fogjuk távolítani ezekről a területekről. Nem engedjük meg, hogy Augiász istállója legyen a városból! " - fogalmazott Tarlós István. Kiemelte, hogy több mint hétszázzal növelték a szállásokon a férőhelyek számát, egészségügyi központot hoztak létre a fedélnélküliek számára, és...

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ranger47
@Sujkos: Van viszont Grazban pszichózott hazudozója,csúti böllér kivitelben!
pacsni
@Sujkos: itt nem csovesekrol van szò, hanem hajlèktalanokròl. ezek a hajlèktalanok nem azèrt lettek hajlèktalanok, mert azok akartak lenni, hanem azèrt mert elvesztettèk a munkahelyuket, lehet hogy mert devizahitelt vettek fel (igaz legtobbje talàn nem is magyar) ès ilyen situaciòba talàltàk magukat, mert legtobbje nem is 20 èv koruli hanem 50-60 èvesek, munkàt nem adnak nekik (van vagy nincs) a Kàdàr idelyèben nem volt ilyes sok hajlèktalan, kèregeto ember Budapesten.
pacsni
@Brother Louie: lehet, hogy igazad van, de akkor ki tette ot oda ahol most van?
pacsni
@Brother Louie: hàt a Tarlòs is megigèrt sokmindent, csak ott legyen ahol van, annyit hazudozik o is mint a viki baràtja, ennek is menni kène! Mikor a Demszki ès a Hunvald volt a polgàrmester azèrt ilyenek nem voltak a vàrosba! legalàbb is nemlehetett làtni hajlèktalanokat, koldusokat, nagyon is tisztavolt a vàros.
pacsni
@tivoli: nemèrtek teljesen egyett veled.
Meine Ehre heisst Treue
@Sujkos: Csak helyeselni tudom Tarlós döntését, mivel a pályaudvarok, aluljárók, közterek nem a védőgázosoknak számára kialakított lakóhely. Ne kelljen kerülgetni és szagolni őket!

Kérdés, komolyan gondolta-e?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.