Kedves politikus hölgyek és urak, önök mit vacsoráznak? Nekem extrém napom volt, dolgoztam. Kaptam is a munkámért négyezer forintnyi bért, úgyhogy ma nagykanállal eszem. Szóval, kedves politikus hölgyek és urak, önök mit vacsoráznak? Nekem nem megy túl jól, tegnap kenőmájas zsömlét ettem, tegnapelőtt szintén kenőmájas zsömlét ettem. Ha jól belegondolok, öt napja kenőmájas zsömlét eszem.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@nyanya001: "Egy átlagos munkás akkor nem éhezett, a rezsit kitudta fizetni."

Emlékszem, hogy 1987-ben, mikor 11 éves voltam, apukám szinte egész évben a fővárosban dolgozott, úgyhogy két hetente egyszer járt haza. Hónap elején mindig az volt a "szertartás", hogy amikor hazahozta a papírtasakos fizetést, én számolhattam meg. Akkoriban még ugye a zöld ezres volt a legnagyobb címlet. Ha jól emlékszem, rendszeres 35-40 ezer forintokat számoltam meg, de hangsúlyozom, hogy egy negyed századdal ezelőtt, úgyhogy fel sem merült az a kérdés, ami a cikk címében, hogy mit vacsorázzunk? Röhejes és egyben elkeserítő belegondolni, hogy 26 évvel később egy közmunkás ugyanennyit keres, csak éppen az árak emelkedtek az akkori idők kábé hússzorosára.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dzurinda
@entero: "Egyébként meg ugyan ki lenne jó helyettük? Tudsz te egyetlen olyan pártot mondani jelen pillanatban?"

Bajnai jobb gazdaságpolitikát folytatna, egy fokkal mindenképp jobb lenne.
Bokros új pártja is jobb gazdaságpolitikát folytatna.

Nem értek egyet azzal, hogy a Fidesz a legkisebb rossz a jelenlegi helyzetben. Vannak kisebb rosszak, mint a Fidesz.
outsider
@nyanya001: Mi lesz a 200 emberrel (és azok családjával) ha modera, a nélkülözhetetlen csoda, a pótolhatatlan "értelmiségi" géniusz nem lesz?:)
entero
@dzurinda: Nem baj, ha nem értesz vele egyet, nem is kell. Bajnai gazdaságpolitikájáról meg nem kell semmit mondani, mert csak éles helyzetben mutatná meg magát, arra meg nem kerül sor.
entero
@outsider: Azoknak az embereknek én jelentem a biztonságot, és ha csak kötözködni jöttél, akkor máris távozhatsz, nem vagyok kíváncsi rád.
dzurinda
@entero: Egy évig kormányozott. Nem volt elég éles a helyzet?
outsider
@entero: 1. Most (ezt leszámítva ugye) nem szóltam hozzád.
2. Már megint iqlightoskodsz:)
Ha nyaralsz két hétig, akkor 200-an + a családok, azaz kb ezren mentek, mert nélküled úgysem tudnának dolgozni? Hosszabb távú távollétet tapintatból nem akartam vizionálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.